Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Medicii din Austria ofera “o noua sansa” pentru pacientii din provincie

GRAL Medical, in parteneriat cu AKH Viena, pune la dispozitia pacientilor din Pitesti, Rm. Valcea, Focsani, Sibiu, Craiova si Ploiesti consultatii de second opinion in ONCOLOGIE prin sistemul inovativ de telemedicina.

GRAL Medical, in parteneriat cu AKH Viena, pune la dispozitia pacientilor din Pitesti, Rm. Valcea, Focsani, Sibiu, Craiova si Ploiesti consultatii de second opinion in ONCOLOGIE prin sistemul inovativ de telemedicina.

Pacientii intrati deja in campania organizata de Gral Medical, se afla in prezent sub monitorizarea echipei medicale din cadrul Spitalului OncoFort. O parte dintre pacienti au efectuat primii pasi pentru tratamentul cancerului, iar ceilalti efectueaza investigatiile de diagnosticare si control recomandate de catre Prof. Dr. Thomas Brodowicz. La consultatii au venit pacienti cu o cazuistica diversificata, de la simpla preventie pentru pacientii cu antecedente de cancer in familie, pana la cazuri complexe de cancer cu recidiva si-n faze avansate ale bolii.

Renumitul oncolog austriac ofera consultatii oncologice prin sistem de telemedicina, o premiera pe segmentul oncologic in Romania. Pentru second opinion se ofera o “noua sansa” pacientilor diagnosticati cu cancer, iar pentru consultatiile de preventie se stabileste o riscograma sau o conduita sanatoasa pe viitor pentru persoanele predispuse la boli grave (ex: antecedente de cancer in familie).

Consultatiile de telemedicina, implica o echipa medicala de suport impresionanta. Alaturi de pacient se afla medicul specialist Gral Medical, care poate oferi informatii rapide din dosarul medical, intocmit si tradus anterior. Pe cealalta parte a conexiunii, echipa din Bucuresti este coordonata de medicul austriac si i se alatura un medic oncolog, care faciliteaza traducerea conversatiei, managerul pacientului care arhiveaza fisa medicala si asistenta medicului austriac.

“Sunt incantat de faptul ca multi romani sunt deschisi la telemedicina, exact ca-n Austria, si ca acest sistem poate sa ofere pacientilor rapiditate si eficienta in diagnosticul oncologic. Pacientii vor putea evita drumurile costisitoare pana in capitala, iar lupta contra cancerului va fi mult mai facila.”
ne-a declarat renumitul medic oncolog Austriac.

Programarile pentru luna in curs se efectueaza in ordinea cererilor primite de la pacienti. Campania de second opinion in oncologie prin telemedicina ofera preturi cu 70% mai mici pana la sfarsitul lunii august, comparativ cu preturile practicate in capitala.


Detalii si programari la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00


« Inapoi

Vizualizari: 7031
Comentarii: 2

Formular de contact
Comentarii

Comentarii Gral Medical
ionut - 2014-08-19 20:13:18 | » Adauga raspuns
Eu mi-am facut programare la medicul austriac pentru diagnostic si tratament cancer sii nu mi-au iesit analizele medicale cerute la dosar. Am fost programat pentru luna septembrie. Mai primesc reducerea din campanie? Multumesc!

GRAL MEDICAL - 2014-08-20 10:23:20 | » Adauga raspuns  Da, avand in vedere ca ati solicitat o programare in Campania de second opinion in oncologie prin telemedicina, veti beneficia de reducere chiar daca veti veni la consultatie in septembrie. Va asteptam!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici