Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Radioterapie de ultima generatie oferita de OncoFort

Acceleratorul Versa HD ofera cu o precizie stereotactica: o doza mare si o toxicitate redusa, acesta este si motivul pentru care Versa HD este cel mai avansat accelerator din Romania.

Data publicare: 04.04.2017 / OncoFort Radioterapie
0
1
Gral Medical a reusit sa finalizeze investitia de 5.5 milioane Euro, in cea mai moderna sectie de Radioterapie a spitalului OncoFort, fiind dotata cu cel mai avansat aparat de Radioterapie din Romania, Elekta Versa HD. Numai investitia in acceleratoul de particule a fost de 3 milioane de Euro, restul fiind alocati in infrastructura spitalului si in marirea capacitatii de la 50 la 90 de paturi.

In cadrul sectiei 2 de Radioterapie, in prima luna de la inaugurare au fost tratati peste 100 de pacienti, dublu decat in mod normal, deoarece aparatul de Radioterapie Versa HD permite o viteza mult mai mare de tratament, fiind unul dintre beneficiile tehnologiei de inalta performanta.

“Chiar daca proiectul de investitii este functional asa cum ne-am dorit, ne-am propus sa mergem mai departe cu investitii noi in anul 2017, vom inaugura in provincie un centru oncologic cu spitalizare de zi si vom pune la punct dezvoltarea spitalului OncoFort pana la 120 de paturi” a declarat Robert Serban, actionarul Gral Medical. 

Acceleratoarele de particule de ultima generatie au ca scop distrugerea tumorilor maligne si protejarea tesutului sanatos, acesta este si motivul pentru care perceptia pacientilor legata de iradiere s-a schimbat, iar durata diminuata a tratamentului, de numai 5 minute, ii ofera pacientului posibilitatea de a-si continua activitatea cotidiana fara nicio problema.

Medicii specialisti au confirmat ca acceleratorul Versa HD ofera cu o precizie stereotactica: o doza mare si o toxicitate redusa, acesta este si motivul pentru care Versa HD este cel mai avansat accelerator din Romania.

Daca pana-n anul 2010, radioterapia utilizata era 1D si 2D (in occident nu se mai folosesc) OncoFort a fost deschizator de drumuri in oncologia moderna privata si a adus in Romania tratamentul cu radioterapia tintita, prin conturarea volumului tumoral (3D-CRT, IMRT-IGRT, VMAT si SBRT).

Acceleratorul de particule, Versa HD, permite o planificare dozimetrica mai precisa, distribuie mai eficient doza de radiatie in tumora, dotarea cu peste 160 de lamele (dublu fata de alte aparate) permite iradierea unui volum tumoral mult mai mare, timpul de tratament s-a micsorat la doar 5 minute datorita tehnicii moderne VMAT (volumetric modulated arc therapy) ce permite tratament continuu prin modularea intensitatii odata cu cresterea vitezei de rotatie a aparatului, pot fi tratate tumori profund plasate in zonele organelor de risc, toxicitatea acuta si tardiva este mult mai redusa, asigurarea calitatii (QA) si ghidajul combinat, bazat atat pe repere osoase cat si pe corelatia fiziologica a regiunii iradiate (Cone Beam CT), garanteaza acuratetea tratamentului. Elekta Remote Services monitorizeaza in mod proactiv, in timp real, functiile cheie ale sistemului si ofera notificari ale potentialelor probleme.

Totodata aparatul Versa HD ofera medicilor specialisti in tratarea cancerului, flexibilitatea de a se angaja in terapii conventionale, limitate pana-n acest moment, pentru a trata un spectru larg de tumori pe toate zonele corpului. Datorita imaginilor 4D corelate anatomic, trateaza cancerul mamar si pulmonar cu riscuri cardiace mai mici, trateaza cancerul de prostata fara a necesita modalitati suplimentare de ghidaj (ex: seminte), ofera planuri complexe pentru cancerele din sfera ORL cu 42% mai rapide datorita vitezei lamelelor Agility™ combinata cu administrarea VMAT.

Versa HD permite tratamentul cu stereotaxie (SBRT-Stereotactic Body Radiation Therapy), stereotaxie craniala (SRT - stereotactic radiation therapy) si radiochirurgie (SRS - Stereotactic Radiosurgery).

Pentru perioada urmatoare, Gral Medical a alocat un buget de investitii multianual de aproape 5 milioane de Euro, o parte din buget va fi alocat incepand cu anul 2017 pentru proiecte in provincie, care vor putea deservi orase importante si chiar judete, unde nevoia de servicii medicale performante este acuta. Compania si-a bugetat pentru anul 2017 venituri de 25 milioane de Euro, in crestere cu peste 20% fata de anul anterior, cresteri ce vor fi sustinute de cele mai noi sectii oncologice deschise in capitala, de cresterea preconizata pe analize de laborator si pe segmentul corporate.

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar in prezent este lider pe segmentul oncologic si al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical si Medical Center Gral.


« Inapoi

Vizualizari: 20081
Comentarii: 2

Formular de contact
Comentarii

Comentarii Gral Medical
Enea mihail - 2018-05-26 17:40:30 | » Adauga raspuns
Va rog sa-mi transmiteti daca in clinica d-voastra se trateaza limfomul si prin ce metoda.

GRAL MEDICAL - 2018-06-06 13:19:25 | » Adauga raspuns Va recomandam un consult la Dr Prof Rodica Anghel pentru a primi toate informatiile necesare. Pentru programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Facilitati retestare Covid-19

Daca esti pacient GRAL Medical si ai efectuat testul RT – PCR COVID -19 la noi, iti oferim:

10% reducere pentru retestare in perioada 01.01.2021 – 28.02.2021 in centrele din BUCURESTI!

Detalii complete aici.

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici