Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Renumitul Prof. Dr. Dumitrache Constantin ofera consultatii la Clinica Gral Stefan cel Mare

Prof. Dr. Constantin Dumitrache este un nume de referinta in endocrinologia romaneasca, actualmente Presedinte al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania.

1
1

„Reuseste sa schimbe viata celor aflati in suferinta” 

Prof. univ. dr. Constantin Dumitrache este un nume de referinta in endocrinologia romaneasca, actualmente Presedinte al Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania.
Este mediprimar endocrinologie, doctor in stiinte medicale, profesor universitar, fost sef al Sectiei de patologie suprarenala, gonadica si osoasa din cadrul Institutului National de Endocrinologie C.I. Parhon, presedintele Asociatiei de Endocrinologie Clinica din Romania (AECR), membru titular al Academiei de Stiinte medicale, membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.

In 1993, profesorul Dumitrache a infiintat la Institutul "Parhon" primul centru de studiu al osteoporozei din Romania.
 
In 2001, Prof. Dr. Constantin Dumitrache a fost membru al Consiliului profesoral, decan al Facultatii de Medicina, membru al Senatului Universitatii de Medicina Carol Davila si prorector, sef de catedra si sef al Departamentului de endocrinologie, diabet si boli de nutritie. Este conducator stiintific pentru doctorat in endocrinologie, din 1991, si cercetator stiintific principal gradul I din februarie 1993, titlu acordat de prezidiul Academiei de Stiinte Medicale. Ocupand prin concurs importante posturi in ierarhia Institutului de Endocrinologie C.I. Parhon, in perioada 1989-2007, timp de 18 ani, a fost directorul Institutului.

Publicatii:
Prof. Dr. Constantin Dumitrache a publicat in Romania aproximativ 900 de lucrari stiintifice si un numar de 80 in strainatate, fiind, de asemenea, autor de manuale de specialitate, tratate si monografii in domeniul endocrinologiei, abordand o problematica de avangarda pentru medicina. Domenii ca patologia endocrina, patologia gonadica, sisteme de reglare endocrina, probleme de cronobiologie, medicamentul endocrin si biologia osului au fost completate de bioetica fertilizarii in vitro, bioetica in disgeneziile gonadale si bioetica in endocrinologie si tratate in aproximativ 36 de lucrari de specialitate.

Colaborari internationale: Prof. Dr. Constantin Dumitrache a colaborat, cu rezultate deosebite, cu Facultatea de Medicina din Minnesota si Facultatea de Medicina San Antonio – Texas SUA, Universitatea René Descartes si Louis Pasteur – Strasbourg, din Franta, Bochum si Humboldt, din Germania.

Premii: -1981 – Premiul Victor Babes al Academiei Romane pentru monografia Patologia sexualizarii; Premiul Special al Academiei de Stiinte Medicale; Premiul „Petre Branzei” 2015 al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania.
Activitatea sa recunoscuta in plan national si international i-a adus distinctii si includeri in dictionare internationale: Ordinul Meritul Sanitar in grad de Comandor, Medalia de bronz Académie de Paris – Université René Descartes, International Man of the Year – 1994-1995, Who’s Who – 1995, etc.

Prin Hotararea nr. 88 a Consiliului Local al Primariei, din 28 aprilie 2006, prof. dr. Constantin Dumitrache a fost declarat cetatean de onoare al Brailei, pentru contributia determinanta la dezvoltarea endocrinologiei romanesti si pentru efortul de consolidare a prestigiului medicinii romanesti contemporane. De asemenea a fost declarat cetatean de onoare al orasului Moreni si al comunei Iedera, judetul Dambovita.

In prezent, cazuistica endocrina diversificata ii ofera Prof. Dr. Constantin Dumitrache o motivatie pentru a continua activitatea si a oferi optiuni terapeutice moderne intr-o gama larga de afectiuni, in cadrul Clinicii Gral Stefan cel Mare din capitala.

Detalii, program si orarul medicului se pot obtine apeland la Call Center: 021-323.00.00 sau *GRAL (*4725) 


« Inapoi

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici