Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Tine sub control afectiunile tiroidiene [Campanii - Oferta inactiva]

Tine sub control afectiunile tiroidiene

 

Preventia bolilor tiroidiene

 
Romania este o tara cu deficit de iod, iar in randul populatiei se gasesc foarte multi oameni cu gusa endemica, aproape 20-30% din populatie. Cancerul tiroidian este destul de frecvent intalnit in cazul gusilor nodulare (mai ales in gusile uninodulare), de aceea este foarte importanta preventia in randul populatiei.

Simptomele afectiunii tiroidiene

In cazul insuficientei tiroidiene (hipotiroidie), pot aparea: oboseala cronica, somnolenta, scaderea poftei de mancare, constipatie, stari depresive, capacitate scazuta de concentrare si memorare in procesul de invatare, uscaciunea pielii si a parului, edeme, modificari ale ciclului menstrual. La analizele uzuale se poate constata existenta unei anemii si colesterol crescut. O mentiune speciala trebuie facuta in privinta gravidelor cu hipotiroide. Prezenta hormonilor tiroidieni in concentratie optima este absolut necesara pentru dezvoltarea normala a creierului si pentru intregul proces de crestere si diferentiere celulara a fatului.

Functia tiroidiana poate fi alterata si prin cresterea productiei de hormoni tiroidieni (hipertiroidie). Excesul acestora determina aparitia unor manifestari clinice la nivelul intregului organism: cresterea ritmului cardiac, nervozitate, hiperemotivitate, agitatie, neliniste, insomnie, diaree, transpiratii excesive, scaderea in greutate, desi apetitul alimentar este pastrat. In patologia tiroidiana o atentie speciala trebuie indreptata asupra nodulilor tiroidieni, care trebuie investigati prin punctie-biopsie, monitorizati clinic si ecografic si tratati chirurgical in functie de evolutie.
 

Detalii campanie

Pana la sfarsitul lunii octombrie (15.10.2017 - 15.11.2017) beneficiati de 50% reducere la pachetul de analize medicale (doar 65lei pentru TSH, FT4 sau Ac. anti tiroglobulina si ATPO) dedicat afectiunilor tiroidiene si suplimentar 25% reducere la ecografia de tiroida. Cu analizele efectuate veti fi programat la medic pentru efectuarea ecografiei de tiroida. Oferta este valabila in toate centre Gral Medical.

Important!
Deoarece oferta este valabila pe o perioada limitata de timp, iar numarul cererilor pot depasi orarul medicilor, orice programare efectuata pe perioada campaniei va fi onorata si dupa terminarea ei, programarile vor fi facute in ordine cronologica. Programarile se pot efectua telefonic, online sau direct pe chat (click dr pe dondo).

Pentru detalii si programari puteti suna la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau completati formularul de mai jos.


« Inapoi

Formular de contact
  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici