Clinica OncoFort Bacau este un centru de diagnostic si tratament modern ce isi propune sa ofere servicii medicale personalizate in oncologie, endocrinologie, medicina generala si ecografii (ecografie generala, mamara, tiroida, Doppler artere renale, Doppler carotide, musculo-scheletala etc.)

Clinica este dotata cu aparatura moderna, iar echipa medicala este formata din renumiti medici foarte bine pregatiti. In cadrul clinicii este deschis un laborator propriu de analize medicale ce ofera o paleta larga de peste 1000 de analize diferite de laborator. Laboratorul Gral Medical Bacau ofera analize medicale de laborator cu bilet de trimitere din tot Judetul Bacau. Laboratorul este in contractare cu Casa Judeteana de Asigurari Bacau pe servicii paraclinice. 

Noutati!
 Un nou medic endocrinolog s-a alaturat echipei medicale a clinicii din Bacău, Dr. Vamanu Maria Elena. Programari la 0735-541.808.
Incepand cu luna martie un nou medic oncolog  s-a alaturat echipei de medici. Dr. Herciu Andreea ofera consultatii de first si second opinion in oncologie in fiecare zi de luni in intervalul orar  16:30 - 18:30. Programari la 0735-541.808.

Dr. Anton Mihaela realizeaza consultatii si ecografie de tiroida in fiecare zi de marti in intervalul orar 16:00 – 18:00. Programari la 0735-541.808.

Recoltarea analizelor se poate efectua si in Centrul de recoltare GRAL Bacau de pe Str. Stefan cel Mare nr. 1, Tel: 0731-823.262.

La Clinica OncoFort Bacau puteti efectua analize medicale de control periodic configurate in functie de varsta pacientului.

Recoltarea se poate face pentru orice analiza medicala de laborator din cadrul ofertei de servicii specializate ale diviziei de laboratoare Gral Medical: alergologie, bacteriologie, biochimie, biologie moleculara, biotoxicologie, boli autoimune, citogenetica, citologie, coagulare, fertilitatea si sarcina, hematologie, imunologie, markeri endocrini, markeri tumorali, markeri virali, micologie, parazitologie, serologie, virusologie.

Testare COVID 19 Bacau

La clinica OncoFort Bacau se efectueaza la cerere teste Covid-19 prin metoda Real Time PCR darsi analiza din sange pentru detectia anticorpilor - anticorpi anti SARS-Cov-2. Probele sunt efectuate in Laboratorul de Biologie Moleculara Gral Medical din capitala. Detalii legate de programari, recoltare si preturi puteti obtine direct la sediul centrului sau la 0735541808. Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG si IGM. Analiza din sange SARS-CoV-2 IGG se adreseaza si persoanelor care au efectuat vaccinul COVID 19 (Pfizer sau Moderna).


Prof. Dr. Thomas Brodowicz ofera servicii de second opinion prin telemedicina in oncologie:

Program medic:
10, 11 mai

>>detalii
 

Pe langa recoltarea analizelor de laborator pot fi preluate lame si blocuri de anatomie patologica.
 

Serviciile de second opinion sau reinterpretare in cadrul Laboratorului de Anatomie Patologica din Bucuresti sunt incluse, cu obtinerea unui rezultat rapid de pana la 7 zile.
 

Pentru a beneficia de servicii medicale personalizate puteti solicita Cardul Favor direct la receptie, iar arondarea la cel mai accesat card de sanatate, va va oferi multiple beneficii.
 

Va asteptam!

Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

Str. Republicii nr. 31 (vizavi de Carrefour Market), Bacau

Program

Program:

Luni - Vineri: 07:30 - 15:30

Specialități Medicale
ECOGRAFIE

ecografie

ENDOCRINOLOGIE

endocrinologie

MEDICINA DE FAMILIE

medicina de familie

MEDICINA MUNCII

medicina muncii

ONCOLOGIE MEDICALA

oncologie medicala

PSIHOLOGIE

psihologie

SPECIALITATI PARACLINICE

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

grafic
01-02-2023 Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical - an 2022

Aprecierea satisfacției reprezintă un indicator important asupra calității serviciilor medicale pe care o unitate sanitară le acordă pacienților care se adresează și beneficiază de servicii.
 

grafic2
16-08-2022 Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical – semestrul 1 2022

Aprecierea satisfacției reprezintă un indicator important asupra calității serviciilor medicale pe care o unitate sanitară le acordă pacienților care se adresează și beneficiază de servicii.

Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical - 2021 sem 2
14-02-2022 Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical - 2021 sem 2

In sem 2 din 2021 s-au inregistrat rezultate optimiste in ceea ce priveste perceptia pacientilor la serviciile medicale accesate in centrele Gral Medical.

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.