În cadrul Spitalului OncoFort București pacienții cu afecțiuni oncologice (cancer) sunt tratați prin radioterapie sau chimioterapie sau terapii combinate, inclusiv chirurgicale. 

Secția de Radioterapie din cadrul Spitalului OncoFort (București) reușește să tratateze cu succes numeroase tipuri de cancere (vezi detalii aici) datorită aparaturii medicale moderne și medicilor specialiști în radioterapie (radioterapeut). Acceleratoarele (aparat radioterapie) linear - Elekta și de particule - Versa HD, pe care secția le deține, distrug celulele canceroase și limitează afectarea celulelor sănătoase din apropierea tumorilor, oferind astfel pacienților un tratament cu mai puține riscuri și mai multe rezultate. Secția de Radioterapie realizează radioterapie externă. 


Principalele beneficii de care pacientul se poate bucura la alegerea serviciului de radioterapie din cadrul Spitalului OncoFort sunt următoarele: 

  • un prim consult ce este gratuit la 4 radioterapeuți – detalii aici!
  • tratament radioterapic decontat CNAS*. 

Unul dintre avantajele alegerii Spitalului OncoFort este că pacientul poate realiza toate investigațiile oncologice în aceeași locație, fără a se deplasa spre alte zone din București. 

Alte informații despre radioterapie puteți afla de pe site-ul dedicat oncologiei medicale (oncofort.ro) sau prin selecția informațiilor de mai jos:

*Decontarea tratamentului de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate se realizează prin bilet de trimitere pe care pacientul trebuie să îl prezinte. Biletul de trimitere trebuie să aibă ca recomandare ”internare radioterapie”.

Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

Str. Traian Popovici (Fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3, Bucuresti

 

 

Program

Program:

Luni-Vineri: 08:00 - 20:00

Specialități Medicale
ONCOLOGIE MEDICALA

oncologie medicala

RADIOTERAPIE

radioterapie

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

robina-weermeijer-Pw9aFhc92P8-unsplash (1)
20-02-2023  Cancer pulmonar - studiu de caz

Pacientul a finalizat cu bine tratamentul oncologic, fara reactii adverse notabile, iar acum este monitorizat in clinica noastra post-tratament.
 

Gral Medical
06-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

reguli-servicii-GRALMEDICAL
16-10-2020 Acces in siguranta la serviciile GRAL Medical

In contextul epidemiologic actual legat de infectia cu virusul SARS–CoV-2, in cadrul centrelor GRAL Medical s-au implementat masuri suplimentare de protectie deoarece siguranta dumneavoastra si a personalului medical este prima noastra preocupare.

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.