Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

 Ce fac daca am fost depistat pozitiv cu COVID-19?

Care este diferenta intre cele doua teste: RT-PCR COVID19 si Testul Serologic pentru identificarea anticorpilor Anti SARS-CoV-2? Cum te putem ajuta sa te intorci la munca dupa perioada de izolare? Afla din articol:

Care este diferenta intre testul RT-PCR COVID19 si Testul serologic?

Testul RT-PCR COVID19 iti arata daca la momentul recoltarii probei ai virusul in organism. Un rezultat negativ al testului RT-PCR nu exclude posibilitatea sa fi avut virusul in trecut. Un rezultat pozitiv ne arata prezenta virusului in organism.
Un rezultat incert al testului RT-PCR COVID19 poate reprezenta una din urmatoarele situatii: boala este in stadiu incipient, boala este in stadiu final sau esti infectat cu un alt tip de Coronavirus. In acest caz se recomanda repetarea testului in 48/72 de ore.

Testul Serologic - testul de identificare al anticorpilor anti SARS-CoV-2 este util pentru evidentierea expunerii anterioare la virus. Un rezultat negativ al Testului Serologic iti arata faptul ca nu ai avut virusul in trecut dar e posibil sa il ai in prezent si inca organismul tau nu a dezvoltat anticorpi. Un rezultat pozitiv al Testului Serologic indica faptul ca ai trecut prin boala sau ai in prezent virusul si organismul tau a inceput sa dezvolte anticorpi.

Testele pot fi efectuate in Centrele GRAL Medical. Mai multe detalii despre locatiile unde se efectueaza, regasesti aici. Programari si informatii la 031 1000 200. 

Ai primit rezultatul testului RT-PCR Covid19 si este pozitiv?

In primul rand te izolezi si trebuie sa iti anunti telefonic medicul de familie. Medicul de familie te va indruma si iti va spune ce trebuie sa faci in functie de starea ta de sanatate.
Daca esti asimptomatic sau te confrunti cu simptome usoare, dupa perioada de izolare de 14 zile, vei dori sa te intorci la munca.
 

Cand si in ce conditii iti poti relua activitatile?

Angajatorul iti va cere un rezultat negativ al testului RT-PCR COVID19 inainte de a accepta sa te intorci la munca. Te retestezi si daca rezultatul e negativ, te poti reintoarce la munca.

In situatia in care te afli la finalul perioadei de carantina si rezultatul testului este 
pozitiv pentru COVID-19,poti efectua un consult la medicul infectionist cu programare in prealabil in Clinica de Diagnostic GRAL. Acesta iti va evalua starea medicala si iti va elibera o scrisoare medicala pentru medicul de Medicina Muncii pentru posibilitatea de intoarcere la serviciu, fara riscul de a-i imbolnavi pe cei din jur.

Medicul de Medicina Muncii din Clinica GRAL Stefan cel Mare va evalua starea ta de sanatate si posibilitatea reintoarcerii la munca. Avizul pozitiv primit de la medicul de Medicina Muncii iti va permite sa-ti reiei activitatea profesionala, pe cand un aviz negativ va necesita un recontrol.

Programeaza-te la 031 1000 200 pentru recoltarea testului RT-PCR COVID19, pentru consult la medicul infectionist sau pentru evaluarea medicului de Medicina Muncii in centrele GRAL Medical. 


« Inapoi

Vizualizari: 18
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici