Pacientii din Timisoara beneficiaza de analize medicale GRATUITE in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Timis. Laboratorul Labordiagnostica ofera servicii de incredere pentru locuitorii judetului Timis. Cu o vechime de peste 17 ani, Labordiagnostica a reusit sa ofere un suport real medicilor de familie si specialistilor pentru un diagnostic corect. Labordiagnostica este acreditat in conformitate cu SR/ISO/CEI 15189:2013.

In cadrul laboratorului puteti efectua analize medicale de control periodic configurate in functie de varsta pacientului.

Testare COVID-19 Timisoara!

Odata cu incheierea parteneriatului cu laboratoarele Gral Medical, Labordiagnostica asigura recoltare pentru teste Covid-19 prin metoda RT-PCR. Testarea covid-19 din Timisoara se efectueaza in punctul de recoltare dedicat din cadrul laboratorului. Se pot face zilnic recoltari de analize medicale, testare covid-19, teste rapide antigen covid-19, anatomie patologica si biologie moleculara. Detalii legate de programari, recoltare si preturi puteti obtine direct la sediul centrului sau la 0725224791. Rezultatul testului Covid-19 se acorda in 48 de ore, iar testul rapid covid-19 in maxim 15 minute.

Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG, in acest sens putem sa aflam daca am dezvoltat anticorpi dupa boala. Analiza din sange SARS-CoV-2 IGG se adreseaza si persoanelor care au efectuat vaccinul COVID 19 (Pfizer, Astra Zenca sau Moderna).

Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

Str Doctor Ioan Bontila Nr 1 Timisoara

Program

Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 16:00

 

Recoltare Covid-19 Timisoara

Luni-Joi: 12:00 - 14:30

Specialități Medicale
SPECIALITATI PARACLINICE

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

grafic
01-02-2023 Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical - an 2022

Aprecierea satisfacției reprezintă un indicator important asupra calității serviciilor medicale pe care o unitate sanitară le acordă pacienților care se adresează și beneficiază de servicii.
 

grafic2
16-08-2022 Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical – semestrul 1 2022

Aprecierea satisfacției reprezintă un indicator important asupra calității serviciilor medicale pe care o unitate sanitară le acordă pacienților care se adresează și beneficiază de servicii.

Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical - 2021 sem 2
14-02-2022 Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical - 2021 sem 2

In sem 2 din 2021 s-au inregistrat rezultate optimiste in ceea ce priveste perceptia pacientilor la serviciile medicale accesate in centrele Gral Medical.

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.