Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical a deschis o clinica noua in zona de nord a Bucurestiului

Clinica Gral Baneasa ofera servicii medicale de diagnostic si tratament pentru locuitorii zonei de nord a capitalei. Pentru pacienti clinica ofera servicii de tip abonament, servicii cu plata dar si decontari in contract cu CNAS.

Data publicare: 22.01.2016 / Clinica Gral Baneasa
3
4
Gral Medical a inaugurat, joi 21.01.2015, o clinica medicala in nordul Bucurestiului ce isi propune sa ofere servicii medicale personalizate, intr-o clinica moderna si primitoare, ridicand astfel actul medical la un nou standard de calitate. La eveniment au participat reprezentati de seama din cadrul companiei, presa scrisa, reporteri de stiri si oficiali ai marilor corporatii.

Clinica Gral Baneasa este dotata cu aparatura performanta si acopera in prezent 17 specialitati medicale, iar pacientii din nordul capitalei vor beneficia de un produs nou pe partea de abonamente, un abonament “altfel” dar si servicii clasice de abonamente corporate.“Intra in politica noastra de dezvoltare sa oferim servicii medicale cat mai aproape de pacienti. De aceea oferim un abonament altfel-abonamentul Favor, ce aduce posibilitatea de acumulare a banilor, dar dorim sa asiguram clientilor accesul rapid la serviciile medicale, in maxim 24-48 de ore de la solicitare” a declarat actionarul Gral Medical Robert Serban.

In cadrul clinicii lucreaza medici renumiti din sfera celor mai importante specialitati medicale, iar clinica isi va dubla numarul de medici in urmatoarea perioada. Serviciile oferite sunt atat cu plata cat si cu bilet de trimitere, iar noutatea o reprezinta dotarea clinicii cu un ecograf performant 4D care ofera o acuratete si control asupra diagnosticului pe mai multe specialitati: ginecologie, cardiologie, urologie si oftalmologie.

Ca noutate, oferim în regim de ambulatoriu tratamentul hemoroizilor, printr-o tehnica nechirurgicala cu rezultate foarte bune (RBL), iar ambulatoriul va fi sustinut si de celelalte clinici din Bucuresti care ofera tratamente si investigatii de inalta performanta in regim de spitalizare de zi sau spitalizare continua.

Investitia pentru deschiderea clinicii s-a ridicat la 200000 Euro, iar bugetul de investitii pentru anul 2016 se ridica la aproape 3.5 milioane de Euro, cuprizand deschiderea sectiei cu numarul 2 de Radioterapie din cadrul Spitalului OncoFort, marirea numarului de paturi cu inca 40, doua laboratoare si un centru de mari dimensiuni in tara. Anul trecut compania a reusit sa deschida 2 clinici de mari dimensiune in Bucuresti si Ploiesti in urma unei investitii de peste 1.5 milioane Euro pe o suprafata cumulata de 2200mp..

Gral Medical este una dintre cele mai importante companii de servicii medicale private din România, iar în prezent este lider pe segmentul oncologic şi al cardurilor de sănătate destinate persoanelor fizice. Cele mai importante 2 firme ale grupului Gral Medical sunt: Gral Medical şi Medical Center Gral.
 

« Inapoi

Vizualizari:
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  FII CU UN PAS INAINTEA GRIPEI!


Vino in clinicile GRAL Medical din toata tara, in perioada 24.01 – 31.03.2020 si beneficiaza de 15% REDUCERE la pachetul nostru pentru testarea virozei si gripei!

TESTEAZA-TE INTELIGENT! FA-TI PACHETUL COMPLEX! 

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici