Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Filtre centre medicale


Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical a revizuit in crestere cifra de afaceri din anul 2008, dupa avansul de aproape 75% inregistrat in primul semestru

Gral Medical a revizuit in crestere cifra de afaceri din acest an, dupa avansul de aproape 75% inregistrat in primul semestru. Aceasta tendinta pozitiva a fost sustinuta in primul rand de marirea volumului de vanzari in centrele nou deschise", a spus Georgeta Serban, director general al Gral Medical.

Data publicare: 31.07.2008
0
0

Gral Medical a  revizuit in crestere cifra de afaceri din acest an, dupa avansul de aproape 75% inregistrat in primul semestru.

"Preconizam sa mentinem aceasta rata de crestere pana la sfarsitul anului, ceea ce reprezinta sensibil mai mult decat nivelul bugetat (nivelul bugetat initial era de 40%). 
Aceasta tendinta pozitiva a fost sustinuta in primul rand de marirea volumului de vanzari in centrele nou deschise", a spus Georgeta Serban, director general al Gral Medical.

Astfel, compania a rulat in perioada ianuarie-iunie afaceri de peste 4,9 mil. euro, urmand ca pana la sfarsitul anului sa depaseasca 10 mil. euro, potrivit ritmului de crestere anuntat. Avansul de peste 70% s-a mentinut si in prima parte a semestrului doi.

Pentru perioada urmatoare Gral Medical vizeaza extinderea retelei de centre medicale, precum si o investitie de 10 mil. euro intr-un spital privat.« Inapoi

Vizualizari: 2875
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici