Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Filtre centre medicale


Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Gral Medical a revizuit in crestere cifra de afaceri din anul 2008, dupa avansul de aproape 75% inregistrat in primul semestru

Gral Medical a revizuit in crestere cifra de afaceri din acest an, dupa avansul de aproape 75% inregistrat in primul semestru. Aceasta tendinta pozitiva a fost sustinuta in primul rand de marirea volumului de vanzari in centrele nou deschise", a spus Georgeta Serban, director general al Gral Medical.

Data publicare: 31.07.2008
0
0

Gral Medical a  revizuit in crestere cifra de afaceri din acest an, dupa avansul de aproape 75% inregistrat in primul semestru.

"Preconizam sa mentinem aceasta rata de crestere pana la sfarsitul anului, ceea ce reprezinta sensibil mai mult decat nivelul bugetat (nivelul bugetat initial era de 40%). 
Aceasta tendinta pozitiva a fost sustinuta in primul rand de marirea volumului de vanzari in centrele nou deschise", a spus Georgeta Serban, director general al Gral Medical.

Astfel, compania a rulat in perioada ianuarie-iunie afaceri de peste 4,9 mil. euro, urmand ca pana la sfarsitul anului sa depaseasca 10 mil. euro, potrivit ritmului de crestere anuntat. Avansul de peste 70% s-a mentinut si in prima parte a semestrului doi.

Pentru perioada urmatoare Gral Medical vizeaza extinderea retelei de centre medicale, precum si o investitie de 10 mil. euro intr-un spital privat.« Inapoi

Vizualizari: 2202
Comentarii: 0

Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Back to school - Analize medicale la preturi reduse

Inscrierea copiilor la gradinite, crese si clase pregatitoare necesita analize medicale pentru intrarea in colectivitate. Gral Medical vine in intampinarea parintilor cu analize medicale specifice la preturi promotionale, iar rezultatul se obtine rapid.
Oferta este valabila in toate centrele Gral Medical din capitala si provincie. Mai multe detalii legate de promotie gasiti
>>aici.

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici