Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

Importanta analizelor medicale in aceasta perioada [ - Oferta activa]

Importanta analizelor medicale in aceasta perioada

 
Laboratoarele GRAL Medical recolteaza in siguranta si efectueaza RAPID analize cu bilet de trimitere in formele aprobate pe perioada starii de alerta. Pentru fiecare pacient si cadru medical sunt respectate masurile de prevenire si limitare ale infectiei cu COVID-19, conform normelor aprobate.
Afla mai multe detalii direct la centrele din orasul tau sau la 0213230000

In aceasta perioada, masurile de siguranta impotriva infectiei cu Coronavirus sunt foarte importante pentru limitarea raspandirii acestei boli. In Laborataorele si Clinicile GRAL Medical, fiecare pacient sau angajat intra prima data la triajul epidemiologic.
Pentru noi este important sa avem cadre medicale sanatoase, astfel incat serviciile noastre sa se desfasoare in conditii de maxima siguranta. Pentru personalul medical este amenajat un spatiu special de triaj epidemiologic, diferit de cel pentru pacienti. In fiecare zi, inainte de intrarea la serviciu, fiecarui angajat, de la cadrele medicale, medici, asistente, infirmiere pana la soferi si a altor categorii de angajati, le este masurata temperatura si este efectuat intreg triajul epidemiolog pentru siguranta atat a pacientilor cat si a celor care lucreaza in locatiile noastre GRAL Medical. Nu intra nimeni fara a fi verificat!

Analizele
medicale au un rol important in stabilirea corecta si completa a unui diagnostic. De multe ori ajuta la depistarea inca din stadii incipiente a bolilor. Este important sa efectuam la timp seturile de analize prescrise de medic. Numeroase boli pot fi prezente fara simptome sau acestea apar mult mai tarziu. In functie de istoricul fiecarui pacient, medicul de familie sau un medic de specialitate recomanda cele mai relevante analize pentru un screening corect.

In reteaua GRAL Medical se efectueaza o gama larga de analize: Alergologie, Bacteriologie, Biochimie, Biologie moleculara, Biotoxicologie, Boli autoimune, Citogenetica, Citologie, Coagulare, Control sterilitate, Fertilitate si sarcina, Hematologie, Histologie, Imunohistochimie, Imunologie, Markeri endocrini, Markeri tumorali, Markeri virali, Micologie, Parazitologie, Serologie si Virusologie.

Laboratoarele 
GRAL Medical recolteaza in siguranta si efectueaza RAPID analize cu bilet de trimitere in formele aprobate pe perioada starii de alerta.
Mai multe detalii privind lista completa de analize o gasiti aici: https://www.gralmedical.ro/preturi-analize-laborator

GRAL Medical dispune de o retea extinsa de centre medicale unde se pot recolta analize de laborator cu bilet de trimitere, atat in Bucuresti cat si in alte centre din tara. In fiecare din aceste centre GRAL Medical se desfasoara triajul epidemiologic, atat pentru angajati cat si pentru pacienti, pentru ca toate serviciile noastre sa se desfasoare in siguranta. Pacientii pot sa vina cu incredere pentru recoltarea de analize medicale. Detalii la telefoanele:
Bucuresti: 0213230000
In Clinica de Diagnostic GRAL si Clinica GRAL Stefan cel Mare, pentru efectuarea analizelor medicale cu bilet de trimitere, este necesara in prealabil o programare
Ploiesti: 0726326600
Pitesti: 0311000199
Bacau: 0735541808
Focsani: 0311000201
Craiova: 0727727113
Sibiu: 0728105658
Vezi aici lista completa a centrelor: https://www.gralmedical.ro/Centre-Gral-Medical

Pentru mai multe informatii: 021 323 0000


« Inapoi

Formular de contact
  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici