Spitalul OncoFort este cel mai mare spital oncologic si etalonul chirurgiei oncologice din Romania. Spitalul este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 50 de paturi si este format din: sectia de chirurgie (blocul operator + unitate ATI), sectia de radioterapie, sectia de chimioterapie, sectia de dializa si Fortlit (centru de litotritie) in regim de spitalizare de zi. Spitalul OncoFort este sustinut de un centru modern de imagistica medicala, un centru de diagnostic rapid si un laborator propriu de anatomie patologica.

Sectia de Dializa este un centru modern cu aparatura performanta ce vine in intampinarea pacientilor cu insuficienta renala cronica (IRC) de diferite cauze. Pentru aceasta categorie de pacienti exista trei metode principale de tratament substitutiv al functiilor renale:

Hemodializa este metoda de epurare a sangelui cu ajutorul unui rinichi artificial prin care se eliminina substantele toxice rezultate din metabolism si surplusul de apa, functie indeplinita in mod normal de rinichi.

Hemodializa este cea mai utilizata forma de dializa. Pacientii se prezinta in clinica de trei ori pe saptamana, iar durata fiecarei sedinte este de 3, 4 sau 5 ore, in functie de parametrii stabiliti de medicii nefrologi dupa o serie de analize inainte sau dupa fiecare sedinta de hemodializa.
 

Dializa fiind foarte solicitanta pentru pacienti, ei sunt monitorizati permanent urmarindu-se obtinerea unei stari cat mai apropiata de normalitate, calitatea vietii fiecarui pacient in parte fiind foarte importanta pentru noi.

Pentru confortul si starea psihica a pacientilor s-a decis crearea unui ambient armonios si civilizat.

 

Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

Str. Traian Popovici (Fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3, Bucuresti

Program

Program:

Luni-Sambata: 06:00 - 22:00

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Gral Medical
06-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

sarbatori-pascale-GRAL-Medical
12-04-2021 Sarbatori Pascale SAFE alaturi de cei dragi! Testeaza-te!

Programul centrelor GRAL Medical deschise in perioada Sarbatorilor de Paste 2021

reguli-servicii-GRALMEDICAL
16-10-2020 Acces in siguranta la serviciile GRAL Medical

In contextul epidemiologic actual legat de infectia cu virusul SARS–CoV-2, in cadrul centrelor GRAL Medical s-au implementat masuri suplimentare de protectie deoarece siguranta dumneavoastra si a personalului medical este prima noastra preocupare.

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.