Gral Medical vine in ajutorul medicilor stomatologi, prin inaugurarea unui Centru de Imagistica Dentara, dotat cu doua laboratoare performante, situate in Bucuresti. Aparatura de ultima generatie - SISTEMUL MORITA-VERAVIEWEPOCS 2D si PLANMECA INTRA - asigura medicului stomatolog, implantologului sau chirurgului maxilo-facial o imagine 2D si 3D fidela a structurilor pe care urmeaza sa se intervina, facand un serviciu real pacientului. 

Sunt eliminate practic riscurile majore ale interventiilor, atat prin folosirea unor doze foarte reduse de radiatii, cat si prin pozitionarea usoara si confortul total al pacientului.

 

In cazul in care doriti sa faceti o radiografie dentara, va rugam sa stabiliti o programare la numarul de telefon al centrului sau pe e-mail si sa va prezentati la receptia centrului la data si ora stabilita. Receptionera va va directiona catre o asistenta care va efectua radiografia, dupa care, in aproximativ 10 minute, veti primi filmul intraoral. In cazul radiografiei panoramice si a teleradiografiei, veti primi si o interpretare realizata de catre medicul specialist.

Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

Calea Plevnei Nr 17-21 Sector 1 Bucuresti

Program

Program:

Luni-Duminica: 08:00 - 14:00

Specialități Medicale
RADIOLOGIE-IMAGISTICA MEDICALA

radiologie-imagistica medicala

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Gral Medical
06-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

sarbatori-pascale-GRAL-Medical
12-04-2021 Sarbatori Pascale SAFE alaturi de cei dragi! Testeaza-te!

Programul centrelor GRAL Medical deschise in perioada Sarbatorilor de Paste 2021

reguli-servicii-GRALMEDICAL
16-10-2020 Acces in siguranta la serviciile GRAL Medical

In contextul epidemiologic actual legat de infectia cu virusul SARS–CoV-2, in cadrul centrelor GRAL Medical s-au implementat masuri suplimentare de protectie deoarece siguranta dumneavoastra si a personalului medical este prima noastra preocupare.

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.