Centrul de Radiologie si Imagistica Medicala va ofera servicii de calitate cu ajutorul unei tehnologii moderne si o interpretare corecta si rapida a rezultatelor: RMN, CT, Rx (radiografie), mamografie. Centrul de imagistica a devenit etalon in diagnosticul si interpretarea celor mai dificile afectiuni medicale din sfera oncologica.


La Gral Medical se pot efectua RMN, CT, radiografii cu bilet de trimitere de la medicul specialist. Investigatiile imagistice se efectueaza numai in baza unei programari la call center sau de pe site (programari online).

 

Acum puteti beneficia la Gral Medical de RMN la sanSpectroscopieRMN Whole Body, unele dintre cele mai performante si de top investigatii de imagistica. 

 

In cazul radiografiilor in aproximativ 10 minute primiti filmul si interpretarea medicala. In cazul mamografiilor primiti rezultatul in maxim 72 de ore. Pentru Computerul Tomograf procedura dureaza putin mai mult si veti primi atat un film, cat si un CD cu imagini din timpul investigatiei, impreuna cu interpretarea acestora.

 

Centrul de Imagistica Medicala Gral Medical va ofera urmatoarele beneficii:

 

  • programare rapida;
  • interviu pentru adaptarea protocolului de investigatie la patologia pacientului (indicatii/contraindicatii);
  • posibilitatea examinarii simultane a mai multor regiuni, pentru evaluare completa;
  • adaptarea tipului de investigatie (Rg, CT, RM) la necesitatea de diagnostic, pentru obtinerea unor informatii cat mai complete si de inalta rezolutie;
  • posibilitatea alegerii metodei cel mai putin invazive si iradiante, cu pastrarea beneficiului diagnostic maxim.
Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

Str. Traian Popovici (Fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3, Bucuresti

Program

Program:

Luni - Vineri: 08:00 - 20:00

 

Programari direct la 0731 494 688