Noutăți!
Medicul cardiolog Dr. Simon Valentin ofera la OncoFort Pitesti consultatii si investigatii. Programarile se pot face la 0739-884.579.

Medicul ginecolog Dr. Buinoiu Natalia ofera la OncoFort Pitesti consultatii si investigatii in fiecare zi de luni in intervalul orar 15:30-19:00. Programarile se pot face la 0739-884.579.

Clinica OncoFort Pitesti ofera o gama variata de analize medicale, diagnostic oncologic complet (inclusiv intocmire dosar oncologic), recoltare covid 19, anatomie patologica si biologie moleculara, programari cu bilet de trimitere CT/RMN, chimioterapie si radioterapie la Spitalul OncoFort Pitesti.

La Clinica OncoFort Pitesti puteti efectua analize medicale de control periodic configurate in functie de varsta pacientului.

In cazul in care doriti sa efectuati anumite tipuri de analize care necesita conditii speciale (recoltare dimineata, sa nu mancati, recoltarea la domiciliu in recipiente speciale etc.) va rugam sa apelati numarul de telefon.

Testare COVID 19 Pitesti

La clinica OncoFort Pitesti se efectueaza la cerere teste Covid-19 prin metoda Real Time PCR dar si analiza din sange pentru detectia anticorpilor - anticorpi anti SARS-Cov-2. Detalii legate de programari, recoltare si preturi puteti obtine direct la sediul centrului sau la numarul de telefon 0739-884.579. Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG si IGM. Analiza din sange SARS-CoV-2 IGG se adreseaza si persoanelor care au efectuat vaccinul COVID 19 (Pfizer sau Moderna).


Prof. Dr. Thomas Brodowicz ofera servicii de second opinion prin telemedicina in oncologie:

Program medic:

21, 22 decembrie

>>detalii
 

Pe langa recoltarea analizelor de laborator se pot trimite la Laboratorul de Anatomie Patologica Bucuresti probe de anatomie patologica (examen histopatologic si imunohistochimie) in regim de urgenta cu obtinerea unui rezultat rapid de pana la 7 zile.

 

Va asteptam!

 

Citeste mai mult Restrange
Program

Program:

Luni - Vineri: 07:30 - 10:00

Specialități Medicale
CARDIOLOGIE

cardiologie

MEDICINA DE FAMILIE

medicina de familie

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

obstetrica-ginecologie

ONCOLOGIE MEDICALA

oncologie medicala

PSIHOLOGIE

psihologie

SPECIALITATI PARACLINICE

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Gral Medical
06-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

Test-antigen-Covid-19-GRAL Medical
30-03-2021 Teste rapide antigen SARS-CoV-2 cu rezultat in 15 min

In 15 min primesti rezultatul pentru testul rapid Antigen SARS-CoV-2

reguli-servicii-GRALMEDICAL
16-10-2020 Acces in siguranta la serviciile GRAL Medical

In contextul epidemiologic actual legat de infectia cu virusul SARS–CoV-2, in cadrul centrelor GRAL Medical s-au implementat masuri suplimentare de protectie deoarece siguranta dumneavoastra si a personalului medical este prima noastra preocupare.

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.