Centrul de recoltare Gral Medical Mioveni ofera analize medicale, diagnostic oncologic complet (inclusiv intocmire dosar oncologic), recoltare covid 19, anatomie patologica si biologie moleculara, programari cu bilet de trimitere CT/RMN, chimioterapie si radioterapie la Spitalul OncoFort Pitesti.


La Gral Medical Mioveni puteti efectua analize medicale de control periodic configurate in functie de varsta pacientului.

Testare COVID 19 Mioveni

La CRR Gral Mioveni se efectueaza la cerere teste Covid-19 prin metoda Real Time PCR. Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG si IGM.
 

Oferim pe langa analize medicale de laborator si posibilitatea de a trimite la Laboratorul de Anatomie Patologica Bucuresti probe de anatomie patologica (examen histopatologic si imunohistochimie) in regim de urgenta cu obtinerea unui rezultat rapid de la trei pana la cinci zile.

 

Pacientii oncologici din judetul Arges pot beneficia de diagnostic si tratament oncologic complet (radioterapie, chimioterapie) la unul dintre cele mai mari spitale oncologice private din judet - Spitalul OncoFort Pitesti 

 

In cazul in care doriti sa efectuati anumite tipuri de analize care necesita conditii speciale (recoltare dimineata, sa nu mancati, recoltarea la domiciliu in recipiente speciale etc.) va rugam sa apelati numarul de telefon de mai sus.

Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

Bd Dacia Bl S2 Parter Mioveni

Program

Program:

Luni - Vineri : 07:30 - 14:30


Recoltare analize:

Luni - Vineri: 07:30 - 10:00

Specialități Medicale
SPECIALITATI PARACLINICE

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Gral Medical
06-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

Test-antigen-Covid-19-GRAL Medical
30-03-2021 Teste rapide antigen SARS-CoV-2 cu rezultat in 15 min

In 15 min primesti rezultatul pentru testul rapid Antigen SARS-CoV-2

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.