Gral Medical a deschis cel mai nou centru de recoltare analize medicale de laborator in orasul Piatra Neamt. Recoltarea se poate face pentru orice analiza din cadrul ofertei de servicii medicale ale diviziei de laboratoare GRAL.

Pe langa o gama larga de analize medicale, Gral Medical Piatra Neamt ofera pacientilor posibilitatea de a trimite la Laboratorul de Anatomie Patologica Bucuresti probe de anatomie patologica (examen histopatologic si imunohistochimie) in regim de urgenta cu obtinerea unui rezultat rapid de la trei pana la cinci zile.

La Gral Medical Piatra Neamt puteti efectua analize medicale de control periodic configurate in functie de varsta pacientului.
 

Testare COVID 19 Piatra Neamt

In cadrul centrului de recoltare GRAL Piatra Neamt se efectueaza la cerere teste Covid-19 prin metoda Real Time PCR. Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG si IGM. Analiza din sange SARS-CoV-2 IGG se adreseaza si persoanelor care au efectuat vaccinul COVID 19 (Pfizer, AstraZenca sau Moderna). Detalii legate de programari, recoltare si preturi puteti obtine direct la sediul centrului sau la numarul de telefon 0731-823.990.
 

In cazul in care doriti sa efectuati anumite tipuri de analize care necesita conditii speciale (recoltare dimineata, sa nu mancati, recoltarea la domiciliu in recipiente speciale, etc.) va rugam sa apelati numarul de telefon 0731-823.990.

Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

B-dul Traian nr. 17, Bl. A4, Piatra Neamt

Program

Program:

Program:
Luni-Vineri: 07.30-15.30
 

Specialități Medicale
SPECIALITATI PARACLINICE

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.