Centrul de recoltare de analize medicale Gral Medical Vitan va ofera o gama variata de servicii specializate de laborator, destinate a satisface cerintele si nevoile pacientilor.

Centrul de recoltare dispune de aparatura performanta si personal specializat la cele mai inalte standarde (medici primari, biologi, asisistenti principali de laborator si asistenti generalisti) pentru asigurarea unor analize corecte si neviciate.

 

Recoltarea se poate face pentru orice analiza medicala din cadrul ofertei de servicii specializate ale diviziei de laboratoare Gral Medical.

 

In cazul in care doriti sa efectuati anumite tipuri de analize care necesita conditii speciale (recoltare dimineata, sa nu mancati, recoltarea la domiciliu in recipiente speciale etc.) va rugam sa apelati numarul de telefon de mai sus.

Citeste mai mult Restrange

Program:

Luni-Vineri: 07:30 - 15:00


07:30 - 12:00 Recoltare analize medicale din sange
07:30 - 15:00 Recoltare pentru testare RT-PCR Covid-19 in regim normal si Teste rapide antigen SARS-CoV-2 cu rezultat in 15 min (teste rapide covid)

Rezultatele se elibereaza pe parcursul intregului program.

Specialități Medicale
Responsive image

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Gral Medical
07-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

sarbatori-pascale-GRAL-Medical
13-04-2021 Sarbatori Pascale SAFE alaturi de cei dragi! Testeaza-te!

Programul centrelor GRAL Medical deschise in perioada Sarbatorilor de Paste 2021

jurnal-de-bord-post-covid
08-11-2020 Jurnal de bord 2 pacient post Covid 19

Boala anului 2020 este Covid-19. Se raspandeste cu repeziciune. Tot mai multi oameni in jurul meu se imbolnavesc. Forme usoare sau medii care se trateaza acasa. Formele grave cer internare in spitale. Aici, medicii experimentati trateaza bolnavii infectati cu noul Coronavirus SARS-CoV-2.

Doresc sa aflu mai multe detalii
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.