Centrul de recoltare Gral Medical Slatina ofera analize medicale, diagnostic oncologic complet (inclusiv intocmire dosar oncologic), recoltare covid 19, anatomie patologica si biologie moleculara, programari cu bilet de trimitere CT/RMN, chimioterapie si radioterapie la Spitalul OncoFort Pitesti.
La Gral Medical Slatina puteti efectua analize medicale de control periodic configurate in functie de varsta pacientului.
 

Testare COVID 19 Slatina

Centrul de recoltare Gral Medical Slatina efectueaza la cerere teste Covid-19 prin metoda Real Time PCR dar si analiza din sange pentru detectia anticorpilor - anticorpi anti SARS-Cov-2. Detalii legate de programari, recoltare si preturi puteti obtine direct la sediul centrului sau la 0726162579. Rezultatul testului Covid-19 se acorda in 48 de ore.

Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG si IGM. Analiza din sange SARS-CoV-2 IGG se adreseaza si persoanelor care au efectuat vaccinul COVID 19 (Pfizer sau Moderna).

Pe langa o gama larga de analize medicale, Gral Medical Slatina ofera pacientilor posibilitatea de a trimite la Laboratorul de Anatomie Patologica Bucuresti probe de anatomie patologica (examen histopatologic si imunohistochimie) in regim de urgenta cu obtinerea unui rezultat rapid de la trei pana la cinci zile.

 

Pacientii oncologici pot beneficia de diagnostic si tratament oncologic complet (radioterapie, chimioterapie) la unul dintre cele mai mari spitale oncologice private din zona - Spitalul OncoFort Pitesti

 

In cazul in care doriti sa efectuati anumite tipuri de analize care necesita conditii speciale (recoltare dimineata, sa nu mancati, recoltarea la domiciliu in recipiente speciale etc.) va rugam sa apelati numarul de telefon de mai sus.

Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

Str Primaverii Bl FA20 Sc D Ap 1 Parter Slatina

Adresa

Telefon:

Fix: 0726162579

Program

Program:

Luni - Vineri : 07:30 - 14:30

 

Recoltare analize:

Luni - Vineri: 07:30 - 10:00

Specialități Medicale
SPECIALITATI PARACLINICE

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Gral Medical
06-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.