Promotie!
Acum poti obtine reducere 30% in Craiova pentru teste rapide antigen Covid-19.
Valabilitatea Certificatului verde este de 72 h (test PCR) sau 48 h (test rapid antigen).
 

Centrul de recoltare Gral Medical Soimului ofera analize cu rezultat rapid, anatomie patologica si biologie moleculara, programari pentru oncologie la Clinica OncoFort Craiova, recoltare Covid-19. La CRR Gral Medical Soimului puteti efectua analize medicale de control periodic configurate in functie de varsta pacientului.

Testare COVID 19 Craiova
Centrul de recoltare Gral Soimului efectueaza la cerere atat teste Covid-19 prin metoda Real Time PCR, cat si teste rapide Antigen COVID-19. Durata de eliberare a rezultatelor pentru testele PCR este de 48 de ore, iar pentru cele rapide aproximativ 15 minute. Detalii legate de recoltare si preturi se obtin la sediul centrului sau la numarul de telefon 0723 313 028.
 
Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG si IGM. Analiza din sange SARS-CoV-2 IGG se adreseaza si persoanelor care au efectuat vaccinul anti COVID 19

Pe langa analize medicale de laborator, centrul de recoltare Gral Soimului ofera pacientilor si posibilitatea de a trimite probe de anatomie patologica (examen histopatologic si imunohistochimie) in regim de urgenta  Laboratorul de Anatomie Patologica Bucuresti
In cazul in care doriti sa efectuati anumite tipuri de analize care necesita conditii speciale (recoltare dimineata, sa nu mancati, recoltarea la domiciliu in recipiente speciale etc.) va rugam sa apelati numarul de telefon de mai sus.
Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

Str Soimului Nr 20 Craiova

Program

Program:

Luni - Vineri: 07:30 - 12:00

Recoltare Covid-19:
Luni - Vineri:
07:00 - 08:00  (recoltare teste Covid -19 PCR)
08:00 - 09:00  (recoltare teste rapide antigen Covid - 19)
                     
Recoltare analize:
Luni - Vineri: 09:30 - 10:30

Specialități Medicale
SPECIALITATI PARACLINICE

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Gral Medical
06-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.