Cel mai nou laborator din reteaua GRAL isi deschide portile in localitatea Calinesti, judetul Arges, incepand cu luna noiembrie 2021. Laboratorul ofera o gama variata de servicii specializate de laborator, destinate sa satisfaca cerintele si nevoile pacientilor.
Recoltarea se poate face pentru orice analiza medicala din cadrul ofertei de servicii ale diviziei de laboratoare Gral Medical. Pe langa analize medicale de laborator oferim si posibilitatea de a trimite la Laboratorul de Anatomie Patologica Bucuresti probe de anatomie patologica (examen histopatologic si imunohistochimie) in regim de urgenta cu obtinerea unui rezultat rapid de la trei pana la cinci zile.
In cadrul laboratorului puteti efectua analize medicale de control periodic configurate in functie de varsta pacientului.
 

Testare COVID 19 Calinesti

In cadrul Laboratorului GRAL Calinesti se efectueaza la cerere teste Covid-19 prin metoda Real Time PCR. Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG si IGM. Analiza din sange SARS-CoV-2 IGG se adreseaza si persoanelor care au efectuat vaccinul COVID 19 (Pfizer, AstraZenca sau Moderna).Detalii legate de programari, recoltare si preturi puteti obtine direct la sediul centrului sau la numarul de telefon 0724 560 124.

Laboratorul dispune de aparatura performanta si personal specializat (medici primari, biologi, asistenti principali de laborator si asistenti generalisti), oferind astfel siguranta si incredere pacientilor prin acuratetea si rapiditatea eliberarii rezultatelor.
 

In cazul in care doriti sa efectuati anumite tipuri de analize care necesita conditii speciale (recoltare dimineata, sa nu mancati, recoltarea la domiciliu in recipiente speciale etc.) va rugam sa apelati numarul de telefon 0724 560 124.

Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

Loc. Calinesti, str. Dr. Ion Craciun, jud. Arges

Program

Program:

Program laborator
Luni – Vineri: 07:30 – 14:30

Specialități Medicale
SPECIALITATI PARACLINICE

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.