Laboratorul Gral Colentina ofera rezultat pe loc pentru examenul micologic microscopic direct. Detalii >> aici

Laboratorul de analize medicale Gral Medical Colentina este cel mai mare laborator de analize medicale din cadrul diviziei de laboratoare Gral Medical si ofera o gama variata de servicii specializate de laborator, destinate a satisface cerintele si nevoile pacientilor. Laboratorul acopera peste 1000 de analize de laborator, iar pentru analize medicale speciale, Gral Medical a incheiat o colaborare cu un prestigios laborator din Viena. Pentru intreaga paleta de analize medicale uzuale rezultatul analizelor se ofera in maxim 24 de ore.

Laboratorul dispune de aparatura performanta si personal specializat la cele mai inalte standarde (medici primari, biologi, asistenti principali de laborator si asistenti generalisti) pentru asigurarea unor analize corecte si neviciate. Acesta este motivul pentru care laboratorul este dotat cu cea mai mare linie automata din tara, modularul Roche pe biochimie si imunologie cu o capacitate de 3000 de analize/ora, in urma unei investitii de peste 1 milion de Euro, iar cea mai noua linie automata ce a intrat in functiune este linia pe hematologie (Sysmex).

Laboratorul de analize medicale Gral Colentina prelucreaza analize provenite din Bucuresti si 6 judete din tara efectuand aproape 300.000 de analize lunar.

Important!

In cazul in care doriti sa efectuati anumite tipuri de analize care necesita conditii speciale (recoltare dimineata, sa nu mancati, recoltarea la domiciliu in recipiente speciale etc.) va rugam sa apelati numarul de telefon de mai sus.

Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

Sos. Stefan cel Mare nr. 19-21, sector 2, Bucuresti (in incinta Spitalului Colentina)

Program

Program:

Program recoltari sange:

Luni-Vineri: 07:30 - 15:00

 

Program recoltari micologie:

Luni-Vineri: 08:00 - 14:30

Specialități Medicale
HEMATOLOGIE

hematologie

SPECIALITATI PARACLINICE

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Gral Medical
06-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

sarbatori-pascale-GRAL-Medical
12-04-2021 Sarbatori Pascale SAFE alaturi de cei dragi! Testeaza-te!

Programul centrelor GRAL Medical deschise in perioada Sarbatorilor de Paste 2021

reguli-servicii-GRALMEDICAL
16-10-2020 Acces in siguranta la serviciile GRAL Medical

In contextul epidemiologic actual legat de infectia cu virusul SARS–CoV-2, in cadrul centrelor GRAL Medical s-au implementat masuri suplimentare de protectie deoarece siguranta dumneavoastra si a personalului medical este prima noastra preocupare.

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.