Testare COVID 19 Pitesti
La Clinica OncoFort Pitesti se efectueaza la cerere teste Covid-19 la sediul centrului din B-dul Republicii nr. 62, telefon 0311-000.199. Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG si IGM. Analiza din sange SARS-CoV-2 IGG se adreseaza si persoanelor care au efectuat vaccinul COVID 19 (Pfizer sau Moderna).

GRATUIT - Consultatii de radioterapie 
Decontare 100% cu bilet de trimitere in contract cu CAS Arges. Program de consultatii Luni-Vineri: 08:00-14:00.

NOUTATI!
Acum puteti beneficia de servicii oncologice DECONTATE CNAS in Judetul Arges pe radioterapie, chimioterapie (inclusiv medicamentatie) si imagistica medicala.


Medicul oncolog, Dr. Baiesu Iuliana Maria, cu experienta dobandita in Franta si Bucuresti, va ofera consultatii oncologice de luni pana vineri in intervalul orar 11:00 - 15:00.

Spitalul OncoFort Pitesti
 unul dintre cele mai mari spitale oncologice din Judetul Arges. Este un proiect de tip greenfield, are o capacitate de 10 paturi si este desfasurat pe o suprafata de peste 1000 mp ce a necesitat o investitie de peste 5 milioane de Euro in constructie si aparatura performanta de ultima generatie.

 

Spitalul este dotat cu laborator propriu de urgenta, iar pacientii pot beneficia in aceeasi locatie de interpretari rapide ale analizelor de laborator. 

 

Serviciile medicale oferite sunt dedicate diagnosticului precoce si al tratamentului tintit din sfera oncologica.

 

Spitalul OncoFort Pitesti a reusit sa stranga la un loc o echipa de specialisti formata din medici si cadre medicale de elita. Serviciile de imagistica medicala sunt interpretate de cei mai buni medici din Pitesti care colaboreaza cu o echipa de renume din capitala.


Echipa medicala de exceptie va ofera servicii medicale oncologice de top in regim de spitalizare de zi:

 

  • oncologie medicala: consultatii oncologice, tratament chimioterapic in rezerve modern amenajate, tumor board, second opinion, monitorizare clinicacazare VIP
  • radioterapie oncologica: consultatii de specialitate, second opinion, tumor board, tratament cu radioterapie tintita 3D/ IMRT/ VMAT
  • imagistica medicala de inalta performanta pentru diagnosticul oncologic (RMN 16 canale si CT 64 slice-uri)
  • analize medicale de laborator (laborator propriu de urgenta)
  • endocrinologie


Spitalul OncoFort Pitesti ofera servicii medicale de inalta performanta cu rezonanta magnetica (RMN) si computer tomograf (CT). Serviciile de imagistica medicala sunt interpretate de cei mai buni medici din Pitesti ce colaboreaza cu o echipa de renume din capitala.

 

Investigatiile imagistice (radiologice, ecografice, de tomografie computerizata sau rezonanta magnetica) au rol important in diagnosticarea cat mai corecta si stadializarea cat mai precisa a bolii, standarde necesare stabilirii unei conduite terpeutice cat mai corecte.

 

In cadrul spitalului pacientii pot beneficia de servicii medicale de endocrinologie, oncologie, radioterapie si analize medicale de laborator efectuate intr-un laborator propriu de urgenta.

Informatii utile:
Serviciile de chimioterapie si medicamentele sunt decontate la Spitalul OncoFort Pitesti 100% de CNAS prin Programul National de Oncologie.
Arondarea la medicul oncolog se face in baza unei programari, pacientul trebuie sa se prezinte la consultatie cu tot dosarul medical (call center: 0348-410.201, Mobil: 0739-884.566)
 

 

Conditii de internare

Program de lucru

Coplata

Drepturile si obligatiilor pacientilor 

Pachet servicii spitalizare decontat CAS

Chestionarul de satisfactie a pacientului

Pachet servicii paraclinice decontat CAS

Educatie sanitara

Echipa medicala oncologie in contract cu CAS

Preventie si educatie sanitara

Echipa de conducere

Educatie dezinfectia mainilor

Reguli de acces mass-media in spital

Informare pacienti

 
 
Citeste mai mult Restrange

Specialități Medicale

Responsive image

endocrinologie

Responsive image

neurologie

Responsive image

oncologie medicala

Responsive image

radiologie-imagistica medicala

Responsive image

radioterapie

Responsive image

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

...
07-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

...
21-01-2021 Second Opinion in oncologie si radioterapie la Spitalul OncoFort Pitesti

Pacientii oncologici doresc sa cunoasca, pe langa confirmarea diagnosticului, toate metodele moderne de tratament existente in Romania.

...
19-10-2020 Sa discutam despre cancerul de col uterin cu medicul oncolog Dr. Adela Chirila

Cu toate ca la nivel global, in anul 2012, cancerul de col uterin s-a prezentat ca fiind a patra cea mai frecventa localizare a cancerului la femei, in tarile sub-dezvoltate acest tip de cancer s-a situat pe locul doi.