Testare COVID 19 Pitesti
La Clinica OncoFort Pitesti se efectueaza la cerere teste Covid-19 la sediul centrului din B-dul Republicii nr. 62, telefon 0311-000.199. Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG si IGM. Analiza din sange SARS-CoV-2 IGG se adreseaza si persoanelor care au efectuat vaccinul COVID 19 (Pfizer sau Moderna). Certificatul verde in baza testului negativ PCR este valabil 72 ore, iar pentru testul rapid este de 48 ore.

GRATUIT - Consultatii de radioterapie 
Decontare 100% cu bilet de trimitere in contract cu CAS Arges. Program de consultatii Luni-Vineri: 08:00-14:00 la dr. Lung Corina.

NOUTATI!
Acum puteti beneficia de servicii oncologice DECONTATE CNAS in Judetul Arges pe radioterapie, chimioterapie (inclusiv medicamentatie) si imagistica medicala.

Medicul oncolog, Dr. Baiesu Iuliana Maria, cu experienta dobandita in Franta si Bucuresti, va ofera consultatii oncologice de luni pana vineri in intervalul orar 11:00 - 15:00.
 

 

Spitalul OncoFort Pitesti unul dintre cele mai mari spitale oncologice din Judetul Arges are o capacitate de 10 paturi si este desfasurat pe o suprafata de peste 1000 mp. Echipa medicala de exceptie va ofera servicii medicale oncologice de top in regim de spitalizare de zi:
- oncologie medicala: consultatii oncologice, tratament chimioterapic in rezerve modern amenajate, tumor board, second opinion, monitorizare clinica, cazare VIP
- radioterapie oncologica: consultatii de specialitate, second opinion, tumor board, tratament cu radioterapie tintita 3D/ IMRT/ VMAT
- imagistica medicala de inalta performanta pentru diagnosticul oncologic (CT-RMN)
- analize medicale de laborator (laborator propriu de urgenta)

Spitalul OncoFort Pitesti ofera servicii medicale de inalta performanta cu rezonanta magnetica (RMN) si computer tomograf (CT). Serviciile de imagistica medicala sunt interpretate de cei mai buni medici din Pitesti ce colaboreaza cu o echipa de renume din capitala.

Investigatiile imagistice (radiologice, ecografice, de tomografie computerizata sau rezonanta magnetica) au rol important in diagnosticarea cat mai corecta si stadializarea cat mai precisa a bolii, standarde necesare stabilirii unei conduite terpeutice cat mai corecte.

In cadrul spitalului pacientii pot beneficia de servicii medicale de endocrinologie, oncologie, radioterapie si analize medicale de laborator efectuate intr-un laborator propriu de urgenta.
 


 
Citeste mai mult Restrange
Specialități Medicale
Responsive image

endocrinologie

Responsive image

neurologie

Responsive image

oncologie medicala

Responsive image

radiologie-imagistica medicala

Responsive image

radioterapie

Responsive image

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Gral Medical
07-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

Infectia HPV Gral Medical
19-10-2020 Sa discutam despre cancerul de col uterin cu medicul oncolog Dr. Adela Chirila

Cu toate ca la nivel global, in anul 2012, cancerul de col uterin s-a prezentat ca fiind a patra cea mai frecventa localizare a cancerului la femei, in tarile sub-dezvoltate acest tip de cancer s-a situat pe locul doi.

reguli-servicii-GRALMEDICAL
16-10-2020 Acces in siguranta la serviciile GRAL Medical

In contextul epidemiologic actual legat de infectia cu virusul SARS–CoV-2, in cadrul centrelor GRAL Medical s-au implementat masuri suplimentare de protectie deoarece siguranta dumneavoastra si a personalului medical este prima noastra preocupare.

Doresc sa aflu mai multe detalii
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.