Dotari Spital

 

Toate serviciile oferite in cadrul spitalului sunt sustinute de un centru modern de imagistica, un centru de diagnostic rapid ce acopera peste 40 de specialitati medicale si un laborator de anatomie patologica, astfel incat pacientul sa primeasca in aceeasi locatie toate serviciile de care are nevoie.

Un factor de noutate pentru spital il reprezinta ventilatia de tip inteligent, unicat in randul spitalelor actuale, ce ofera un perete de siguranta antimicrobiana (diferenta de presiune) intre holuri si sectii.

Spitalul OncoFort este sustinut in ambulatoriu de un centru de excelenta in servicii de imagistica medicala (RMN, CT), unde lucreaza unii dintre cei mai apreciati medici din capitala, iar spitalul detine un laborator propriu de anatomie patologica ce ofera in timp record rezultate pentru examene histopatologice, examene extemporanee si teste imunostochimice.

Spitalul OncoFort ofera servicii moderne de: second opinion, diagnostic oncologic, chimioterapie, radioterapie, chirurgie oncologica si tumor board international. Echipa medicala de specialisti din cadrul Spitalului OncoFort este sustinuta de echipa internationala de medici de la Viena, formand astfel o echipa de "Tumor board international" unica in Romania.
 

Parteneriat cu institutii internationale

 

GRAL Medical a reusit sa incheie un parteneriat medical cu Medical University of Vienna, astfel incat sistemul medical privat din Romania sa se ridice la noi standarde. Prin prisma parteneriatului, in cadrul Spitalului OncoFort se va implementa un sistem de pregatire a medicilor romani, se vor organiza workshop-uri, cursuri, conferinte si seminarii in diferite domenii. Pacientii OncoFort vor beneficia de servicii rapide de second opinion in Oncologie. Mai multe detalii >>aici.
 

Camera implantabila - port-a-cath

 

In Spitalul OncoFort se efectueaza montarea camerei implantabile pentru chimioterapie.
Procedura se recomanda tuturor pacientilor oncologici inainte de inceperea tratamentului chimioterapeutic.
Acest dispozitiv ajuta la administrarea facila a tratamentului de chimioterapie, pastreaza venele intr-o stare cat mai buna si de asemenea ajuta la recoltarea mai usoara a probelor de sange. Vezi aici toate beneficiile.

Pentru mai multe informatii si programari va rugam sa sunati la 021 323 0000 
 

Interventii medicale in premiera la Spitalul OncoFort

 

Spitalul OncoFort a fost inaugurat cu o interventie chirurgicala in premiera efectuata de ilustrul chirurg Prof. Dr. Irinel Popescu, presedinte al Asociatiei Europene de Chirurgie (European Surgical Association - ESA) 2018-2019: metastaza hepatica voluminoasa cu punct de plecare colonic pentru un pacient dializat

 

Cu atat mai dificil a fost faptul ca, pacientul era in programul de dializa de mai multi ani pentru insuficienta renala cronica, iar anestezia a fost cu totul speciala pentru o astfel de operatie, riscul de complicatii intra si postoperatoriu fiind foarte ridicat.

Echipa medicala coordonata de renumitul chirurg Prof. Dr. Irinel Popescu din cadrul spitalului a efectuat unele dintre cele mai dificile interventii: neoplasm de rect cu 3 metastaze hepatice, gastrectomie totala radicala, laringectomie totala si altele. 

Pentru mai multe informatii si programari va rugam sa sunati la 021 323 0000