Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

 Ecografia abdominala

Ecografia este o investigatie non-invaziva, care utilizeaza ultrasunetele reflectate de organismul uman. Pana in prezent studiile nu au demonstrat efecte nocive asupra tesuturilor.

0
1
Poate fi folosita ca tehnica de prima alegere in evaluarea initiala la multiple afectiuni, dar si in urmarirea ulterioara a acestora. Totusi o serie de factori pot reduce exactitatea diagnosticarii si explorarii, si anume prezenta de gaze intestinale, tesutului adipos in exces si lipsa de cooperare a pacientului.

Prin explorarea ficatului se pot decela afectiuni difuze (steatoza si ciroza) dar si localizate (tumori benigne sau maligne).

Vizualizarea colecistului permite identificarea litiazei biliare, a polipilor de perete vezical,a colecistitei sau a neoplasmului de vezica biliara.

Ultrasonografia descrie si aspecte patologice pancreatice, pancreatita acuta sau cronica, pseudochistele sau tumori, dar adeseori pentru confirmare este necesara tomografia computerizata cu substanta de contrast.

Explorarea ecografica a rinichilor permite evidentierea litiazei renale,a malformatiilor sau a tumorilor benigne si maligne renale.

Ecografia pelvina cu vezica urinara plina permite vizualizarea ecostructurii si a dimensiunilor uterului, dar si aprecierea ovarelor cu formatiuni benigne sau maligne.
Prezenta adenopatiilor sau leziunile splenice se pot aprecia prin ecografie, metoda fiind complementara pentru diagnosticul bolilor hematologice.

Pentru detalii suplimentare si programari puteti suna la Call Center: 021-323.00.00


« Inapoi

Vizualizari: 18907
Comentarii: 0

Formular de contact
Comentarii

Fii primul care comenteaza!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici