Doctor Gral
10
19 recenzii

Medic primar Matei Gabriel Ionut

CHIRURGIE GENERALA

Recenzii

10

10 din 10

19 recenzii

Preturi

Profil medic

Dr. Gabriel Matei, medic primar chirurgie generală, cu competență în chirurgia laparoscopică avansată și supraspecializat în chirurgia bariatrică (chirurgia obezității) are o vastă experiența în intervențiile chirurgicale minim-invazive. 
Cu multiple specializări în străinătate și participări la numeroase congrese internaționale, Dr. Gabriel Matei realizează planuri de tratament chirurgical individualizate fiecărui pacient.
Dr. Gabriel Matei realizează intervenții chirurgicale ce cuprind următoarele domenii:
 •  Chirurgie bariatrică (chirurgia obezității);
 • Chirurgia herniilor abdominale( hernie inghinală, femurală, ombilicală, epigastrică și incizională-eventrație);
 • Chirurgia laparoscopică a herniei hiatale și a bolii de reflux gastroesofagian, acalazia esofagiană;
 • Chirurgia laparoscopică colorectală;
 • Chirurgia sânului (sectorectomii și mastectomii, limfadenectomii axilare, biopsie ganglion santinelă);
 • Chirurgia laparoscopică a vezicii biliare (colecistectomie laparoscopică);
 • Proctologie – operație de hemoroizi cu stapler, fistule perianale, chist pilonidal.
 • Chirurgia  varicelor – ablație cu radiofrecvența, laser endovenos.
Sunt una dintre persoanele pentru care pasiunea nu cunoaște limite, de aceea am și ales această meserie. În aproape 20 ani de experiență, am tratat peste 4000 de pacienți, cu diferite patologii, pacienți în cazul cărora chirurgia laparoscopică și-a demonstrat încă o dată eficiența. Fiecare MULȚUMESC pe care îl primesc reprezintă garanția faptului că ne-am atins un obiectiv important: acela de a reda zâmbete. Tratez fiecare pacient cu aceeași implicare profesională și grijă, așa cum mi-aș dori și eu să fie tratați membri familiei mele. Ăentru mine, familia este cel mai de preț lucru. Chirurgia laparoscopică este o tehnică a viitorului, care poate oferi soluții rapide și de lungă durată. Este o tehnică complexă, pentru care este nevoie de specializare continuă, iar rezultatele sunt mereu pe măsura așteptărilor. Nu amânați consultul și mai important decât atât, nu amânați intervenția, dacă este necesară. Pentru sănătatea dumneavoastră, în primul rând.”, spune Dr. Gabriel Matei.
Citeste mai mult Restrange

Stoia Viorica

Am avut o interventie chirurgicala de micsorare a stomacului (gastric sleeve) cu Dr. Matei Gabriel si totul a decurs foarte bine . Am stat 2 zile in spital, iar recuperarea a fost excelenta. Multumesc echipei de la Spitalul Gral Oncofort si dr. Gabriel Matei pentru ca mi-au schimbat viata.

2022-05-26 11:09:57

nota 10

Vlad Gheorghe

Am fost operat de Dr.Gabriel Matei pentru operație micsorare stomac. Vreau sa mulțumesc pentru implicare și apropierea fata de pacient. Totul a decurs bine. Echipa de la Spitalul Gral a fost la înălțime.

2022-07-28 14:01:07

nota 10

Ilie Georgeta

Ma numesc Ilie Georgeta,in varsta de 66 de ani.Timp de o luna de zile am avut dureri in partea dreapta. Am fost la domnul doctor Gabriel Matei la recomandarea unui alt medic.L-am sunat personal pe domnul doctor si am apreciat faptul ca mi a raspuns imediat si felul in care mi a vorbit. M-a programat la consult la clinica Gral,iar acolo a constatat ca aveam eventrație si m-am prezentat si cu ct-ul,iar domnul doctor mi a zis ca trebuie sa fiu operata cat mai repede avand si o hernie hiatala foarte marita de 7-8cm. Recunosc ca am stat cam mult cu aceste dureri fara sa consult un doctor,chiar domnul Gabriel Matei dupa operatie vazand cat de grea a fost , m a intrebat cum am suportat asemenea dureri. Am o luna de zile de la operatie si ma simt foarte bine,datorita domnului doctor care este un profesionist desăvârșit si si un om extraordinar. Ii multumim domnului doctor,un adevarat erou.

2022-08-17 09:25:25

nota 10

Andrei

În urmă cu aproximativ 2 ani, am început să am o dificultate la înghițirea alimentelor. La început, acest lucru se întâmpla o dată/de două ori pe durata unei mese. Ulterior, aceste simptome s-au agravat, apărând de fiecare data când mâncam, dar chiar și în cazul lichidelor. Pentru a ajuta bolul alimentar să ajungă în stomac, am început să beau apă plata în timpul mesei, după fiecare înghițitură. A trebuit sa incep sa  elimin alimentele sau lichidele de la ultima masă, în special seara sau atunci când mă așezam în plan orizontal. Îmi făcusem un obicei de a merge în fiecare seară să vărs, pentru a nu mă trezi în timpul nopții. Având în vedere că simptomele nu se ameliorau în niciun fel, ba din contră, erau din ce în ce mai supărătoare, am decis să merg la un consult gastroenteorologic. În urma unei endoscopii superioare, făcută la recomandarea medicului, am primit diagnosticul de acalazie esofagiană. Efectuând o radiografie cu bariu și apoi o manometrie, diagnosticul preliminar s-a confirmat: sufeream de Acalazie Esofagiană. Am fost indrumat sa efectuez o dilatatie endoscopica, dar simptomele au reaparut dupa o luna de zile. Am început să mă informez despre această boală, am citit diferite articole, ajungând astfel la Domnul Doctor Gabriel Matei. Constatând că este un chirurg profesionist, cu experiență în efectuarea operațiilor laparoscopice, am programat un consult chirurgical. Având în vedere investigațiile anterioare și simptomele pe care le prezentam, Domnul Doctor a confirmat la rândul sau acest diagnostic și mi-a prezentat metodele existente pentru rezolvarea problemei. Dintre acestea, singura metodă eficientă pe termen lung și cu rezultate imediate este miotomia laparoscopică Heller cu fundoplicatură. Astfel, m-am programat pentru intervenția chirurgicală, cu încrederea că Dl. Doctor mă vă ajuta să scap de această afecțiune. Operația a fost un succes, recuperarea a fost rapidă datorită intervenției laparoscopice si am stat in spital 2 zile. Mă simt foarte bine, nu mai am nicio dificultate la înghițirea alimentelor său a lichidelor, nu mai am nevoia de a elimina alimentele, mulțumită experienței și profesionalismului Domnului Doctor. Mă bucur că am făcut această operație destul de repede după aflarea diagnosticului, îi mulțumesc Domnului Doctor, și recomand persoanelor care au această afecțiune intervenția chirurgicală, având în vedere că în urma acesteia viața a revenit din nou la normal. AN, 26 ani

2022-08-17 09:28:41

nota 10

N Adrian

Ca actor, o voce răgușită era ultimul lucru de care aveam nevoie. Încă din facultate, am trăit cu arsuri la stomac - denumite tehnic „boala de reflux gastroesofagian”. Până în 2022, simptomele mele s-au agravat constant. Mâncarea mi se bloca în esofag și uneori o simțeam la nivelul gurii. (BRGE)// N.A., 45 de ani 👨‍⚕️ ”Ani de zile, simptomele pacientului au fost ameliorate de medicamentele numite inhibitori ai pompei de protoni, cum ar fi omeprazolul, care scad acidul produs de stomac. Avea o hernie hiatală, în care partea superioară a stomacului urca în torace printr-o deschidere a diafragmei. Investigațiile și testele au arătat că avea o cantitate mare de acid regurgitat în esofag și o esofagită - inflamație a esofagului, hernie hiatală de aproximativ 6 cm” // Dr. Gabriel Matei 🗣”După ce am epuizat toate abordările medicale ale BRGE, am ajuns la Dr. Gabriel Matei, care mi-a explicat despre opțiunea de tratament chirurgical minim invaziv, ce presupunea o zi de spitalizare și recuperare extrem de rapidă”// N.A., pacient

2022-09-02 08:11:49

nota 10

badoi constantin

Calitate umana deosebită, medic deosebit. "Mâini de Aur"

2022-12-08 09:00:01

nota 10

Ștefan Staicu

Mulțumiri d-lui dr. Gabriel Matei, un specialist supracalificat al chirurgiei laparoscopice. La interval de câțiva ani m-a operat de hernie inghinală dreapta, apoi stânga. Ambele intervenții au decurs ireproșabil, astfel încât mă simt foarte bine.

2023-02-06 07:54:53

nota 10

Geanina M

”Am avut dintotdeauna probleme digestive, sensibilități la anumite alimente și destul de multe restricții alimentare. Dat fiind faptul că profesia mea implică o oarecare disciplină, adică un orar de mese regulate și odihnă, pot spune că sunt un om ordonat” // Geanina M. În ultimii doi ani, am făcut extrem de multe vizite în cabinetele de specialitate ale mai multor medici, inclusiv homeopatie. M-am chinuit cu multe restricții alimentare și tratamente medicamentoase pentru diagnosticul de hernie hiatală de 4 cm, boală de reflux gastro-esofagian, gastrită. Din nefericire, eforturile au fost în zadar. Ajunsesem în punctul în care credeam că nu o să mai pot cânta. La fiecare 2 săptămâni, eram fie la consultații ORL, fie la foniatrie- cu răgușeli frecvente, nas înfundat. Chiar am crezut că am dezvoltat și o formă de astm. Nu mai aveam poftă de nimic și de nimeni, iar emoțional vorbind, nu eram deloc în cea mai bună formă a mea. Așa am luat hotărârea de a sta de vorbă cu domnul doctor Gabriel Matei, care mi-a înțeles suferința și împreună am programat operația laparoscopică. Fix în ajunul sărbătorilor de Paști. După două zile, am fost externată, am condus până acasă, mi-am gestionat cu foarte mare atenție activitățile casnice, am respectat cu strictețe regimul și recomandările dumnealui. Acum mă simt excelent, reușesc să mă odihnesc și am o stare grozavă de spirit!

2023-02-06 08:01:57

nota 10

Luta Maria

Succes în tot ceea ce faceți, va dat bunul Dumnezeu miini de aur🙏🙏🙏, Sunteți o echipa de 1000%, vă mulțumesc mult pentru ajutor, am primit iară șansă la viață, am adormit la ora 22.30 și m-am trezit la 6.30 după mai bn de 20 de ani, fără CPAP, am zis ca stau puțin, și în 5 minute am adormit🙏🙏🙏 Înainte de operație aveam tensiune mare, acum totul este în regula. Recomand Dr. Gabriel Matei și Spitalul Gral. Domnul doctor a fost alături de mine după operație, l-am sunat de mai multe ori și de fiecare data a fost disponibil și răbdător.

2023-02-09 07:43:44

nota 10

Claudiu Tamasan

M-am operat pe 12 decembrie!!!! Am avut 200 de kg. Astazi am 157!!!!recomand cu incredere!!Si vreau sa va spun ca ma simt f bine.nu am avut absolut nici o problema post- operatorie. Domnul Gabriel Matei este un inger pe pamant menit sa ajute oamenii care au astfel de probleme!!!Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate viata lunga ca sa ajute cat mai multi oameni!!! 🥰🥰😇🥺. Am slabit 43 kg in 2 luni si jumatate!!!! Cel mai bun doctor chirurg!!!!

2023-03-03 05:30:38

nota 10

Usurelu Andreea

Bună ziua Vreau sa va spun ca ma simt excelent după intervenția chirurgicala laparoscopica pentru acalazie. După 2 ani am dormit normal, aciditate zero. Dificultatea la înghițire a dispărut senzația de ghem din capul pieptului a dispărut și ea. Me bucur foarte mult ca v-am cunoscut. Încă de la consultație mi-ați inspirat încredere și mi-a plăcut ca mi-ați explicat pe înțelesul meu toate întrebările pe care le-am avut. Sunteți un medic de excepție și de o profesionalitate suprema. Mi-ați salvat viata!!!! Va mulțumesc din suflet! U Andreea, 32 ani.

2023-03-13 09:25:03

nota 10

Claudiu T

Am făcut operația de micșorare a stomacului (Gastric Sleeve) si am slăbit 69 de kilograme în 6 luni. Am ales operația de slăbire pentru că am încercat totul – am făcut sport, am ținut toate dietele – și totul a ajuns să mă facă să mă îngraș și mai mult. După ce slăbeam puțin, după un timp mă ingrășam și mai tare ca la început. Nimic nu a funcționat pentru mine. Viața mea înainte de operația de slăbire arăta ca și cum eram inchis intr-o camera din care nu puteam ieși. Acum mă simt excelent. Și știu ca sunt abia la jumătatea drumului. Am ales să fac operația la |dr. Gabriel Matei pentru că am citit o mulțime de lucruri bune despre el. El a fost medicul care m-a făcut să mă simt confortabil și în siguranță . Mi-a răspuns la toate întrebările, m-a făcut să mă simt in largul meu . Chiar a ascultat ceea ce încercam să-l întreb. Personalul medical din echipa Dr. Gabriel Matei este uimitor. M-au făcut să simt că sunt cel mai bun prieten al lor și că sunt familia lor. Dacă ar fi sa o iau de la capăt, aș face-o din nou și din nou, de fiecare dată. Nu aș schimba asta pentru nimic in lume. TC, 36 ani

2023-05-31 08:20:23

nota 10

Cornelia V

Buna ziua! Mă numesc Cornelia V., am 45 ani și am suferit de acalazia cardiei. Spun ca am suferit pentru ca între timp am luat hotărârea de a mă opera și ceea ce devenise o presiune zilnică și o neputința a dispărut ca prin minune după operație. Și nu, nu greșesc când spun minune. Pentru ca pentru mine este o minune faptul ca mâinile și cunoștințele unui om pot sa te scoată din intuneric si sa îți aducă din nou lumina în viață. Va mulțumesc din suflet doctor Gabriel Matei pentru ca ați adus lumina în viață mea și o sa mă rog pentru dumneavoastră ca om și ca doctor sa aveți puterea de a aduce lumina și în viață altor oameni! O sa povestesc în câteva cuvinte despre operație. Probabil ca cei ce vor citi aceste rânduri știu ce înseamnă aceasta boală.. știu ca unora nu li se pare mare lucru , dar pentru cei ce sunt în aceasta situație e o lupta zilnică de a se putea hrăni efectiv, de a nu se sufoca cu mâncarea sau saliva în somn, de a putea fi un om normal și de a spera ca azi o sa fie mai bine. Dar nu o sa fie mai bine—e doar o amăgire. Am citit mult, am tot citit și pana la urma am hotărât sa fac operația de miotomie Heller laparoscopica cu funoplicatura. Pe domnul doctor l-am descoperit pe internet, am văzut și am citit despre dansul și despre operație, și l-am contactat. A fost promt, hotărât și sigur în tot ceea ce am discutat și hotărârea lui ca va fi bine mi-a dat încredere sa merg mai departe cu operatia . Au trecut 2 luni de la operatie , am trecut peste perioada de regim si astazi pot spune ca mananc normal,da normal si sunt perfect contienta de ceea ce spun , nu amagesc pe nimeni pt ca nu as indrazni sa fac asa ceva . Eu sunt o reusita a acestei operalii si sper in cat mai multe minuni ale domnului doctor . Va multumesc inca o data si asa cum a spus un fost pacient al dumneavoastra spun si eu ca , singurul meu regret e ca nu m- am operat mai repede . Dar probabil ca fiecare lucru are un timp al sau si un om minunat ca sa i-l indeplineasca . Pentru domnul doctor tot respectul si pt toti pacientii săi încredere în reușită.

2023-06-30 08:33:08

nota 10

Antonica Fanica

Ma numesc Antonica F si am 49 de ani. De cca 2 ani,ma confruntam cu dureri toracice, dureri in gat, senzatie de nod in gat, si la un moment dat si cu arsuri retrosternale. In urma unei endoscopii, am aflat cauza problemelor mele nediagnosticate pana atunci: hernie hiatala mare (5 cm) si esofagita de reflux. După luni de chin, cu tratament si regim alimentar, fara rezultate benefice, am ajuns la dr.Gabriel Matei care mi-a recomandat operatia chirurgicala laparoscopica. Recomandarea pentru d- nul doctor Matei, o aveam din partea unui fost pacient de-al dumnealui,operat de aceeasi problema. Am hotarat sa fac aceasta interventie chirurgicala, iar acum,la 5 saptamani de la operatie,viata mea este alta: fara dureri toracice, fara arsuri retrosternale, si fara acel nod in gat, lucru care ma deranja cel mai mult. Endoscopia efectuata la o luna de la operatie, arata un esofag normal, fara reflux sau alte probleme. Mulțumesc d-le doctor Gabriel Matei, pentru profesionalism si implicare chiar si in zilele de după operatie. Va doresc sa faceți cati mai mulți pacienti fericiți.

2023-07-11 21:36:04

nota 10

Daniela Motei

August 2011 a însemnat prima operație din viața mea. Am adormit având in minte chipul concentrat, serios, atent al unui medic foarte, foarte tanar – dr. Gabriel Matei. Au trecut 12 ani si anul 2023 a venit cu probleme de sănătate…Colecist…La cine putem “fugi”? La medicul care “s-a mai plimbat” prin corpul tău si in care ai încredere fiindca ti-a fost bine. Deci un mail către dl. Dr. Gabriel Matei, cu biletele de externare din celelalte operații si un răspuns RAPID : “da, va pot opera laparoscopic”. Si da, am regăsit un medic tânăr, dar cu mai multa experiență si mult mai relaxat. Poate pentru medici operația aceasta este usor de efectuat, dar pentru pacienți stresul este mare indiferent de operație. Doar ca atunci cand ai încredere in medic, adormi stand la povesti despre obezitate, fumat si alte dependente. Ora 9.00 -operație, reanimare, salon si la ora 18.00 as fi dorit sa plec acasă. Da, cred ca Dr. Gabi Matei poate face aceasta operație si externa pacientul in aceeași zi. Si pleci bine, liniștit, cu o pagina de regim alimentar si posibilitatea sa il suni daca sunt probleme. Nu pentru ca e in privat, ci pentru ca e OM, profesionist si cu suflet. Doar ca povestea nu se termina aici, fiindca un adenom mare pe suprarenala trebuia si el rezolvat. Si tot dl. Dr. Gabi Matei m-a ajutat cu un specialist in endocrinologie, un doctor la fel de excepțional- dr. Ionut Sandu. Operație grea, dar si aici am fost linistita fiindca dl. Dr. Gabi Matei a făcut parte din echipa, poate din interes profesional sau poate pentru ca a dorit sa fie alături de mine sau poate amândouă. Si dimineata m-a anunțat ca intra in operație, ceea ce, psihic, te ajuta foarte mult. Operație grea, m-am trezit după 8 ore, era seara, in reanimare unde am si rămas toata noaptea, apoi 2 zile in salon. A doua zi dimineata a intrat dr. Gabi Matei cu un chip luminos, zâmbet larg. Nu trebuia sa spună nimic, se citea pe fata lui ca totul este bine. Nu știm ce fac medicii in sala de operații, dar știu ca ne recuperam mult mai bine daca avem langa noi nu numai medici excepționali, dar si plini de omenie, bunăvoința, care știu sa vorbească cu oameni fără cunoștințe medicale. Este dificil sa exprim in cuvinte recunoștința pe care o simt, pot doar sa va multumesc din suflet si sa va trimit adesea gânduri bune! Si nota este 10 este prea mica pentru Dvs.!

2023-08-26 18:02:27

nota 10

Papainog Ramona

Sunt Ramona și in curand împlinesc 25 de ani. Totul a început acum 4 ani. Dureri insuportabile in piept si in spate, de parca ma înjunghia ceva. Ma trezea din somn zilnic aceasta durere, stăteam ghemuită câteva ore pana trecea. Mi s-a spus ca este atac de panica. Dupa doi ani, (când am avut si Covid) am început sa nu pot înghiți alimente. Era un simplu iaurt, iar eu nu puteam sa îl înghit. Simteam ca ma sufoc, si de cele mai multe ori vomitam instant. Ce înseamnă asta pentru o fata de 23 de ani la vremea aceea? TOTUL! Nu puteam merge la un restaurant pentru ca îmi era rusine sa mananc, sa ma înec, sa beau 2-3 pahare de apa doar pentru o gura de mâncare, si cel mai mult , îmi era frica sa nu vomit la masa. Dacă nu mănânci, nici energie nu ai. Îmi era somn majoritatea timpului, iar somnul meu nu era așa de bun. De ce? Ma innecam in somn. Tuseam, ma innecam, iar a doua zi ma durea tot corpul din cauza asta. Desigur ca am făcut endoscopie si nu s-a găsit nimic concret. La începutul acestui an, in Ianuarie m-am decis sa continui căutările in speranța sa aflu ce se întâmpla cu mine (doctorii ajunseseră sa spune ca este ceva psihologic). Ajunsesem la 40 kg de la 48kg, in 3 luni. A fost drastic! Nu m-am lăsat, si am fost in cele din urma si la radiografie cu bariu, unde am fost diagnosticata cu Achalazie esofagiana. Google m-a ajutat sa îl găsesc pe domnul doctor Matei Gabriel, si dupa câteva minute am si trimis email cu problema mea. Eram extrem de fericita când am primit răspuns de la dansul, in care m-a instruit ce sa fac mai departe, ajungând in sfârșit si la programarea operației “MIOTOMIE HELLER” si fundoplicatura. Am o alta viața! Mâncatul este o PLACERE , in sfârșit am un somn linistit si profund, ma trezesc plină de energie si de viața. Multumesc pentru șansa de a trai frumos❤️ Papainog Ramona

2024-03-12 15:13:46

nota 10

Viorel E

"Ma numesc Viorel, am 44 ani si locuiesc in Scotia. In luna octombrie 2019 am inceput sa am dificultati la inghitirea mancarii. Cu timpul simptomele s-au agravat si am decis sa merg la un consult unde am fost trimis sa fac endoscopie, manoscopie si ph. In urma acestora a rezultat ca sufar de acalazie si am nevoie de operatie. Sistemul medical in Scotia este diferit, mult mai lent ca in Romania si astfel a trebuit sa astept pentru a-mi face analizele un an si pentru a te opera esti pus pe o lista de asteptare care poate dura chiar si pana la 5 ani. Am fost programat pentru operatie la sfarsitul anului 2023 si deoarece medicul specialist care se ocupa de cazul meu a parasit cabinetul medical am fost in situatia de fi pus din nou pe lista de asteptare pentru inca 2 ani. Deoarece inghitirea mancarii devenise un chin, ma inecam si necesitam sa beau foarte multa apa, am decis sa merg in Romania la inceputul lunii februarie 2024 sa ma operez. Am cautat pe internet si l-am gasit pe domnul dr Matei Gabriel care mi-a raspuns foarte repede la email si mi-a explicat in amanunt ce presupune operatia. Am refacut analizele pentru a vedea in ce stadiu ma aflam am fost programat pentru operatie la o saptamana distanta. Operatia a decurs bine si datorita domnului dr Matei Gabriel si echipei lui pot inghiti ca inainte, fara probleme. La o saptamana dupa operatie domnul dr m-a sunat pentru a vedea cum ma simt ceea ce m-a surprins placut. Recomand cu toata increderea pe domnul dr Matei Gabriel si sunt foarte multumit de profesionalismul cu care am fost intampinat, total opus de cel din Scotia." Multumesc foarte mult de ajutor si profesionalismul dumneavoastra. Viorel E

2024-04-01 09:58:00

nota 10

Ranete A.

Bună ziua ! Numele meu este Antonelia R. , 27 ani. În luna ianuarie am hotărât sa fac un pas important în viata mea , am hotărât o schimbare , la care am visat de mult timp , și anume sa slăbesc. În luna decembrie am luat legătura cu Dr. Gabriel Matei, prin apel telefonic, am stabilit o întâlnire, apoi a urmat operația. Am fost foarte emoționată și mi-a fost și puțin frica . În sala de operație, știind ca dv sunteți un adevărat profesionist, am lăsat toate emoțiile deoparte și am mers cu capul sus.. după operație, m-am simțit extraordinar de bine , niciun fel de durere , totul bine . Sunt pacienta dv, din data de 15 ianuarie 2024, când a avut loc operația . Am pornit de la 138 kg , iar în prezent după 2 luni și jumătate, am ajuns la greutatea de 117 kg , nu ma voi opri aici . Ma simt mai energica, mai plina de viata si foate motivata sa ma adaptez la noul stil de viata ❤️ va mulțumesc pt tot sprijinul , profesionalismul, răbdarea pe care o aveți cu mine. Cu siguranță voi va voi recomanda mai departe, la cine are nevoie. Va mulțumesc din suflet pt tot ❤️

2024-04-03 10:13:25

nota 10

Valentin Vartosu Generali

Vă mulțumesc din suflet pentru reușita operației de micșorarea stomacului. Acum 5 ani am optat pentru inel gastric. La mine nu a funcționat, așa că am început sa caut o soluție. Am ajuns la o consultație bariatrică si mi s-a propus scoaterea inelului si operație micșorare stomac in același timp. Am 10 zile de la operație, mă simt extraordinar de bine fizic și moral. Am slăbit 8kg, nu am avut dureri. Mulțumesc echipei Dr. Gabriel Matei de la GRAL MEDICAL Recomand cu toată inima persoanelor care doresc aceasta intervenție!

2024-04-05 13:53:59

nota 10

Program

Centre GRAL Medical

icon locatie

Detalii clinica

Str. Traian Popovici (Fosta Unitatii) nr. 79-91, sector 3, Bucuresti

Fix: 021-323.00.00; 0724-242.259, Fax: 021-323.00.00

Today
 • Ian
 • Feb
 • Mar
 • Apr
 • Mai
 • Iun
 • Iul
 • Aug
 • Oct
 • Sep
 • Noiembrie
 • Dec

 

info

Pentru programare selectati ora dorita

 • Luni
 • Marti
 • Miercuri
 • Joi
 • Vineri
 • Sambata
 • Duminica
 • L
 • M
 • M
 • J
 • V
 • S
 • D
Articole scrise de Dr. Matei Gabriel Ionut
Acalazia
04-03-2024 Totul despre acalazie

Acalazia este o afecțiune în care mușchiul sfincterului esofagian inferior nu se relaxează corespunzător, împiedicând alimentele să treacă din esofag în stomac. Aceasta poate provoca dificultăți la înghițire, durere în piept și regurgitare. Tratamentul poate include medicamente pentru a relaxa mușchii sau intervenții chirurgicale pentru a îmbunătăți fluxul alimentar către stomac.

AdobeStock_204385959 (1)
13-07-2022 Chirurgia bariatrica-cel mai eficient remediu pentru obezitate

Obezitatea inseamna mai mult decât aspectul estetic modificat. Este o problemă medicală complexă care determină apariția altor boli și probleme de sănătate, precum boli de inimă, diabet, dureri articulare, infertilitate, depresie și anumite tipuri de cancer.

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.