Clinica este dotata cu aparatura moderna, iar echipa medicala este formata din renumiti medici din Focsani si Bucuresti. In cadrul clinicii este deschis un laborator propriu de analize medicale ce ofera o paleta larga de analize medicale uzuale si speciale. 
In cadrul clinicii puteti efectua analize medicale de control periodic configurate in functie de varsta pacientului. 

Recoltarea analizelor se poate efectua si in CRR GRAL Marasesti (str. Cuza Voda nr. 15, jud. Vrancea, in incinta fostului laborator al spitalului orasenesc Marasesti, Tel: 0730280005).
 

Noutăți:

-Începând cu luna martie 2022 în cadrul Clinicii OncoFort Focșani medicul specialist oncolog Dr. Leibu Cristian oferă consultații oncologice în fiecare zi de luni. Programări la 0311-000.201 sau online >> AICI.
 

- Clinica OncoFort Focsani va ofera analize medicale de laborator decontate in contract cu CAS Vrancea. Pentru detalii, plafon si programari sunati la 0311-000.201 sau folositi formularul de contact de mai jos.


Testare COVID 19 Focsani

La clinica OncoFort Focsani, CRR GRAL Adjud si CRR GRAL Marasesti se efectueaza la cerere teste Covid-19 prin metoda Real Time PCR dar si analiza din sange pentru detectia anticorpilor - anticorpi anti SARS-Cov-2. Probele sunt efectuate in Laboratorul de Biologie Moleculara Gral Medical din capitala. Detalii legate de programari, recoltare si preturi puteti obtine direct la sediul centrului sau la numerele de telefon 0311-000.201 (Focsani), 0730280005 (Marasesti, Str. Cuza-Voda nr. 15) si 0730280005 (Adjud, Str. Republicii nr. 49, bloc 126). Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG si IGM. Analiza din sange SARS-CoV-2 IGG se adreseaza si persoanelor care au efectuat vaccinul COVID 19 (Pfizer sau Moderna).

Prof. Dr. Thomas Brodowicz ofera servicii de second opinion prin telemedicina in oncologie >>detalii.

Program medic:
10, 11 mai

 

Se pot trimite la Laboratorul de Anatomie Patologica Bucuresti probe de anatomie patologica (examen histopatologic si imunohistochimie) in regim de urgenta cu obtinerea unui rezultat rapid de pana la 7 zile.

 

In cadrul Clinicii OncoFort Focsani puteti gasi urmatoarele specialitati medicale: Cardiologie, Obstetrica-Ginecologie, Endocrinologie, Oncologie, Laborator analize medicale, Radiologie si imagistica medicala (ecografii generale, ecografii mamare, ecografii de abdomen, ecografii Doppler, ecografii morfologice de sarcina, ecografii tiroida, ecografii transvaginale, etc...)

 

Va asteptam!

 

Citeste mai mult Restrange
Telefon

Adresa:

Str Bucegi Nr 28 Focsani

Program

Program:

Luni-Vineri: 07:00-15.30
Recoltare 07:00 - 11:00

Specialități Medicale
CARDIOLOGIE

cardiologie

DERMATOVENEROLOGIE

dermatovenerologie

DIABET ZAHARAT, NUTRITIE SI BOLI METABOLICE

diabet zaharat, nutritie si boli metabolice

OBSTETRICA-GINECOLOGIE

obstetrica-ginecologie

ONCOLOGIE MEDICALA

oncologie medicala

SPECIALITATI PARACLINICE

specialitati paraclinice

UROLOGIE

urologie

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

grafic
01-02-2023 Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical - an 2022

Aprecierea satisfacției reprezintă un indicator important asupra calității serviciilor medicale pe care o unitate sanitară le acordă pacienților care se adresează și beneficiază de servicii.
 

grafic2
16-08-2022 Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical – semestrul 1 2022

Aprecierea satisfacției reprezintă un indicator important asupra calității serviciilor medicale pe care o unitate sanitară le acordă pacienților care se adresează și beneficiază de servicii.

Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical - 2021 sem 2
14-02-2022 Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical - 2021 sem 2

In sem 2 din 2021 s-au inregistrat rezultate optimiste in ceea ce priveste perceptia pacientilor la serviciile medicale accesate in centrele Gral Medical.

Doresc sa aflu mai multe detalii

Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.