Promotie!
Acum poti obtine reducere 30% in Bacau pentru teste rapide antigen Covid-19.
Valabilitatea Certificatului verde este de 72 h (test PCR) sau 48 h (test rapid antigen).

Testare COVID 19 Bacau

 

La clinica OncoFort Bacau se efectueaza la cerere teste Covid-19 prin metoda Real Time PCR dar si analiza din sange pentru detectia anticorpilor - anticorpi anti SARS-Cov-2. Probele sunt efectuate in Laboratorul de Biologie Moleculara Gral Medical din capitala. Detalii legate de programari, recoltare si preturi puteti obtine direct la sediul centrului sau la 0735541808. Pentru monitorizarea anticorpilor anti coronavirus recomandam efectuarea analizei anticorpi SARS-CoV-2 IGG si IGM. Analiza din sange SARS-CoV-2 IGG se adreseaza si persoanelor care au efectuat vaccinul COVID 19 (Pfizer sau Moderna).

 

Laboratorul Gral Medical Bacau ofera analize medicale de laborator cu bilet de trimitere din tot Judetul Bacau. Laboratorul Gral Medical Bacau este in contractare cu Casa Judeteana de Asigurari Bacau pe servicii paraclinice. Va asteptam!

 

Prof. Dr. Thomas Brodowicz ofera servicii de second opinion prin telemedicina in oncologie:

Program medic:

08, 09 decembrie 2021
18, 19 ianuarie 2022
16, 17 februarie 2022

>>detalii

 

Clinica OncoFort Bacau  este un centru de diagnostic si tratament modern ce isi propune sa ofere servicii medicale personalizate in endocrinologie, medicina generala si ecografii (ecografie generala, mamara, tiroida, Doppler artere renale, Doppler carotide, musculo-scheletala etc.)

 

Clinica este dotata cu aparatura moderna, iar echipa medicala este formata din renumiti medici foarte bine pregatiti. Renumitul medic endocrinolog din Bacau, Dr. Anton Mihaela ofera saptamanal consultatii si ecografii de tiroida. Pentru detalii si programari sunati la 0735-541.808 sau folositi formularul de contact de mai jos.

 

In cadrul clinicii este deschis un laborator propriu de analize medicale ce ofera o paleta larga de peste 1000 de analize diferite de laborator

 

Recoltarea se poate face pentru orice analiza medicala de laborator din cadrul ofertei de servicii specializate ale diviziei de laboratoare Gral Medical: alergologie, bacteriologie, biochimie, biologie moleculara, biotoxicologie, boli autoimune, citogenetica, citologie, coagulare, fertilitatea si sarcina, hematologie, imunologie, markeri endocrini, markeri tumorali, markeri virali, micologie, parazitologie, serologie, virusologie.

 

Pe langa recoltarea analizelor de laborator pot fi preluate lame si blocuri de anatomie patologica.

 

Serviciile de second opinion sau reinterpretare in cadrul Laboratorului de Anatomie Patologica din Bucuresti sunt incluse, cu obtinerea unui rezultat rapid de pana la 7 zile.

 

Pentru a beneficia de servicii medicale personalizate puteti solicita Cardul Favor direct la receptie, iar arondarea la cel mai accesat card de sanatate, va va oferi multiple beneficii.

Va asteptam!

Citeste mai mult Restrange

Program:

Luni - Vineri: 07:30 - 15:30

Specialități Medicale
Responsive image

ecografie

Responsive image

endocrinologie

Responsive image

medicina muncii

Responsive image

oncologie medicala

Responsive image

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

laser-treatment-scars-dermatologist-consultation
11-07-2021 Raport chestionar satisfactie clienti Gral Medical - 2021 sem 1

Gral Medical tine cont de observatiile si rezultatele chestionarelor de satisfactie clienti, astfel incat serviciile medicale private marca Gral Medical sa se ridice la nivelul asteptarilor pacientilor.

Gral Medical
07-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

sarbatori-pascale-GRAL-Medical
13-04-2021 Sarbatori Pascale SAFE alaturi de cei dragi! Testeaza-te!

Programul centrelor GRAL Medical deschise in perioada Sarbatorilor de Paste 2021

Doresc sa aflu mai multe detalii
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.