NOU!

Pachete de analize

Gynaika HOPS PLUS (HPV Genotipare + PAP in mediu lichid) – 360 lei

Gynaika H-CIN (HPV Genotipare  + CINtec Plus) – 504 lei


Laboratorul Gral de Biologie Moleculara este un laborator dotat cu aparatura de ultima generatie, unde se efectueaza teste ultraperformante de genetica, biologie moleculara si virusologie moleculara, raspunzand la solicitarile medicilor specialisti prin rezultate precise si rapide.

 

Metodele de diagnostic medical utilizate sunt: tehnici de izolare acizi nucleici (ADN, ARN) – manuale/automate, PCR, Real-Time PCR.

 

Laboratorul de Biologie Moleculara GRAL Medical incearca de fiecare data sa vina in intampinarea solicitarilor pacientilor, medicilor si colaboratorilor nostri si sa efectueze teste folosind tehnici de ultima generatie, totodata imbunatatind precizia si sensibilitatea testelor si reactivilor cu care lucram. Laboratorul este dotat cu echipamente ultraperformante, printre care: extractoare automate de acizi nucleici - KingFisher (Thermo Scientific), HAIN Lifescience, QIAcube, sistem automat NIMBUS, aparate Real-Time PCR CFX96 (Biorad), termocycler PCR ProFlex (applied biosystems), sistem automat cobas® 4800 (Roche), hote microbiologice cu flux laminar clasa IIA etc., care permit realizarea de investigatii acreditate si recunoscute pe plan international.

 

Laboratorul nostru a participat si participa frecvent la scheme de control extern, obtinand certificare si recunoastere a calitatii analizelor efectuate (spre exemplu, prin participarea la scheme de control extern organizate de organisme internationale recunoscute: mutatii EGFR SI BRAF in cancerul pulmonar (GenQA, 2019-2020); Lung cancer (NSCLC), EMQN, 2020-2021.
De asemenea, am participat la controlul extern pentru testarea SARS-CoV-2, cu performanta 100%. 

 

In cadrul laboratorului se efectueaza numeroase analize medicale, printre care:

  • HPV (Virusul Papilloma Uman) ADN - Genotipare - 28 tulpini - Real-Time PCR
  • Determinarea incarcaturii virale (viremie) in cazul hepatitei B si C
  • PCR SARS-CoV-2
  • POLIVIRAL PCR (test Real-Time PCR care detecteaza simultan SARS-CoV-2, virusul gripal A, B si virusul sincitial respirator (RSV)
  • Intoleranta la lactoza (test genetic)
  • Testare HLA.B27
  • Detectia mutatiilor genei EGFR
  • Teste genetice pentru determinarea mutatiilor genetice implicate in trombofilia ereditara – mutatia factorului II (protrombina) G20210A, factor V Leiden, MTHFR C677T si A1298C, polimorfismul 4G/5G al genei PAI-1 etc.

Certificatele de participare la controalele externe primite de Laboratorul de Biologie Moleculara GRAL Medical: 

Citeste mai mult Restrange
Specialități Medicale
Responsive image

genetica medicala

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Gral Medical
07-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

sarbatori-pascale-GRAL-Medical
13-04-2021 Sarbatori Pascale SAFE alaturi de cei dragi! Testeaza-te!

Programul centrelor GRAL Medical deschise in perioada Sarbatorilor de Paste 2021

reguli-servicii-GRALMEDICAL
16-10-2020 Acces in siguranta la serviciile GRAL Medical

In contextul epidemiologic actual legat de infectia cu virusul SARS–CoV-2, in cadrul centrelor GRAL Medical s-au implementat masuri suplimentare de protectie deoarece siguranta dumneavoastra si a personalului medical este prima noastra preocupare.

Doresc sa aflu mai multe detalii
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.