Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

OncoFort


OncoFort - pionierul oncologiei private din Romania


 

Primul centru privat de radioterapie 3D din Romania

Incepand cu 22 Noiembrie 2010 Centrul de Excelenta in Tratarea Cancerului – OncoFort a efectuat in premiera tratamente de radioterapie performanta (tridimensionala) pe langa serviciile oferite anterior: chimioterapie si consult de specialitate international. Investitia necesara pentru deschiderea centrului de radioterapie OncoFort s-a ridicat la peste 3.5 milioane de Euro, centru ce va asigura, mai tarziu, infrastructura Spitalului OncoFort.


Radioterapia - Tratament in regim de spitalizare de zi

Tratamentul aplicat pacientilor, cu recomandare radioterapie sau chimioterapie, se efectueaza in ambulatoriu fara a fi nevoie de internare, iar pacientul isi poate relua viata de zi cu zi. Deoarece radioterapia moderna are la baza o tehnologie de conturare care permite tintirea tumorii, iar organele de risc sunt protejate, acceleratorul de particule permite ca fiecare sedinta de radioterapie sa se efectueaza in doar 15 minute. Datorita protocoalele medicale implementate in sectia de radioterapie, pacientul este preluat de la faza de diagnostic pana la tratament, iar ulterior este inscris in sistemul de fallow up medical unde i se va face un control periodic (3-6-12luni). Mai mule informatii gasiti pe site-ul oficial  www.oncofort.ro

Tehnologie de varf

Nucleul centrului OncoFort il reprezinta departamentul de Radioterapie dotat cu aparatura de ultima generatie ce are la baza tehnologia 3D-CRT/ IMRT/VMAT (Radioterapie cu ajustarea intensitatii-IMRT, Radioterapie tridimensionala conformationala). Acceleratorul de particule a reprezentat o premiera deoarece a fost singurul aparat din Romania care a utilizazat aceasta tehnologie. In Europa de vest un astfel de aparat exista la 500 mii populatie. Pana in prezent, in Romania la 21.7 milioane populatie, nu era disponibil niciun accelerator performant functional dupa standarde internationale (conturare 3D-CRT, IMRT, IGRT, VMAT etc).

Accelaratorul liniar produs de Elekta (cel mai mare producator la nivel mondial) este complet digital si permite efectuarea unui tratament cu o acuratete si precizie net superioara tehnologiei anterioare. Radioterapia conventionala ofera doze mari de radiatie locatiilor cu tumori, si poate sa dauneze tesutului sanatos din jur. Aparatul oferit de OncoFort aduce ca si noutate standarde in domeniul oncologic.Imagistica medicala este oferita in timp real, precizia este asigurata cu ajutorul lamelor autoajustabile in functie de forma tumorii si totodata aparatul ofera un control sporit al intensitatii radiatiei specific planului de tratament.

Combinarea radioterapiei IMRT, IGRT si VMAT optimizeaza efectele radioterapiei tintind tumoarea mai exact si evitand gravitatea efectelor secundare cauzate prin daunarea tesutului sanatos inconjurator.
Sistemul de terapie prin radiatii este recunoscut ca cel mai recent tratament de acest fel oferit oriunde in lume.Aparatul ofera tratament pentru o gama variata de tipuri de cancer situate la nivelul intregului organism (plamani, ficat, prostata, gat, metastaze osoase, colon, san, coloana, cap, etc.).In fazele mai avansate specialistii oncologi recomanda terapiile combinate pentru tratamentul cancerului, motiv pentru care OncoFort este prevazut si departamentul de Chimioterapie, dotat cu rezerve ce vor oferi un confort sporit pentru pacienti. Acestia vor fi monitorizati de cadrele medicale specializate pe durata intregului tratament.

Parteneriat cu institutii internationale

Gral Medical a reusit sa incheie un parteneriat medical cu Medical University of Vienna, astfel incat sistemul medical privat din Romania sa se ridice la noi standarde. Prin prisma parteneriatului, in cadrul Spitalului OncoFort se va implementa un sistem de pregatire a medicilor romani, se vor organiza workshop-uri, cursuri, conferinte si seminarii in diferite domenii. Pacientii OncoFort vor beneficia de servicii rapide de second opinion in Oncologie si Radiologie. Mai multe detalii >>aici.

Echipa medicala internationala de excelenta

Echipa medicala a centrului reuneste, din tara si strainatate, specialisti din mai multe domenii: oncologie medicala, chimioterapie, radioterapie, imagistica medicala, fizica de radioterapie etc.  Gral Medical a reusit sa aduca in Romania specialist cu renume international in oncologia medicala: Profesor Dr. Thomas Brodowicz, medic oncolog Clinica Oncologica si Experimentala a Spitalului Universitar din Viena. Consultatiile “first opinion” si “second opinion” sunt oferite in vederea stabilirii unui diagnostic corect al cancerului si a unui plan de tratament adecvat. In premiera, medicii din Austria ofera consultatii oncologice, prin sistem de telemedicina, tuturor pacientilor din Pitesti, Valcea, Sibiu, Craiova, Ploiesti si Focsani. In acest fel pacientii nu mai sunt pusi pe drumuri pana in capitala.


Program consultatii medic Viena:

Prof. Dr. Thomas Brodowicz
16, 17 septembrie 2020
14, 15 octombrie 2020

Important!
Incepand cu 01 Mai 2013, OncoFort ofera tuturor pacientilor bolnavi de cancer servicii medicale de radioterapie decontate in contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.  Pentru a beneficia de reduceri, pacientul trebuie sa vina la OncoFort cu bilet de trimitere de la medicul specialist sau medicul de familie, cu recomandarea „internare radioterapie”, iar pacientul efectueaza sedinte de radioterapie 3D si IMRT/VMAT decontate de casa de asigurari. 

GRATUIT
- consultatii de specialitate in radioterapie Programeaza-te acum!


Atentie!
Conform Centrului de Statistica al Ministerului Sanatatii, in fiecare an, peste 60.000 de romani sunt diagnosticati cu cancer, iar valorile sunt in crestere de la an la an.In acelasi timp, dureros este faptul ca se inregistreaza peste 46.000 decese anual (raport aferent anului 2008).
Aparatele performante de ultima tehnologie au reusit, pe plan mondial, sa ofere tratament 100% pentru cancerele in faze de evolutie a bolii, la care speranta de viata era minima.

Detalii complete legate de centrul OncoFort puteti obtine direct pe site-ul dedicat centrului: www.oncofort.ro sau direct la call center: 021-323.00.00


« Inapoi

Comentarii

Comentarii Gral Medical
Ciobanu ALEXANDRU - 2021-05-23 17:35:18 | » Adauga raspuns
Buna.ziua, va scriu cu durere în suflet, o mama care are cancer pulmonar am.facut CT, investigatii si au diagnosticat-o cu cancer si metastaza. Dumneavoastra o puteti trata?

GRAL MEDICAL - 2021-05-25 11:22:59 | » Adauga raspuns Va recomandam o consultatie la unul din medicii oncologi din echipa OncoFort si veti primi toate infomatiile necesare inceperii tratamentului si suport pe perioada acestuia.Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Multa sanatate!
Vasile Alexandra - 2021-01-15 18:10:11 | » Adauga raspuns
Buna seara , va rog sa imi spuneti cat ar costa o sedinta de chimioterapie cu cisplatin 40.Multumesc frumos!

GRAL MEDICAL - 2021-01-21 15:06:18 | » Adauga raspuns

Serviciile de chimioterapie la Spitalul OncoFort Pitesti sunt 100% decontate. Va asteptam la o consultatie pentru a stabili conduita terapeutica potrivita pentru dumneavoastra. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Multa sanatate!

luminita hostiuc - 2020-10-23 21:31:17 | » Adauga raspuns
Mama mea a fost diagnosticata cu cancer de col uterin . Am consultat un oncolog si ne-a recomandat sa mergem la radioterapie si apoi operatie . intrebarea mea este: ambele sunt decontate de casa de sanatate ? Suntem din galati . Va multumesc

GRAL MEDICAL - 2020-11-01 19:49:16 | » Adauga raspuns In cadrul Spitalului GRAL - OncoFort se efectueaza radioterapie rin decontare cu Casa de Asigurari. Pentru detalii si progtamare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Multa sanatate!
Roman Ana - 2020-03-08 14:51:47 | » Adauga raspuns
Bună ziua! Aş dori să stiu si eu cat costă CT-ul pentru zona abdominală, zona pelviană şi toracică?

GRAL MEDICAL - 2020-03-09 09:02:07 | » Adauga raspuns Pretul pentru CT torace + abdomen + pelvis nativ si cu substanta de contrast este de 980 ron. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Multa sanatate!
NITA CAMELIA - 2020-01-21 00:14:36 | » Adauga raspuns
Buna ziua, As dori sa stiu daca aveti contract cu OPSNAJ??? Tatal meu doreste sa vina cu tot istoricul medical la un dr. specialist oncolog, in vederea obtinerii unei a doua opinii si al unui plan de tratament legat de un nodul suspect malign la prostata.

GRAL MEDICAL - 2020-01-23 14:33:08 | » Adauga raspuns Da, poate veni cu bilet de la OPSNAJ pentru Oncologie.Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Multa sanatate!
Bunea Doinel - 2019-05-21 21:05:26 | » Adauga raspuns
Buna seara,as dori sa stiu si eu cat costa un RMN cu substanta de contrast la coloana.

GRAL MEDICAL - 2019-05-24 14:10:05 | » Adauga raspuns Pretul unui RMN pentru o zona de coloana, cu substanta de contrast este de 960 ron. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Preda Luminita - 2019-04-11 21:18:34 | » Adauga raspuns
Buna seara! Mama mea este operata de cancer de col uterin, trebuie sa faca sedinte de radioterapie iar la spitalul FUNDENI nu le merge aparatura. Aveti cumva centru si la PLOIESTI ?

GRAL MEDICAL - 2019-04-17 10:51:30 | » Adauga raspuns Pentru tratamentul cu radioterapie va asteptam in cadrul Spitalului ONCOFORT din Bucuresti. Pentru programare ne puteti suna la 021-323.00.00. Va asteptam!
Anca - 2019-02-22 15:14:07 | » Adauga raspuns
Buna ziua , Mama mea care locuieste in Craiova a fost diagnosticata cu cancer mamar si are nevoie de radioterapie .In Craiova aparatul de radioterapie necesar va incepe sa functioneze in Iunie 2019 , am dori sa incepem radioterapia mai repede , dumneavoastra puteti efectua radioterapie cu internare in centrele dumneavoastra ? Mai aveti si alte locatii in afara de Bucuresti ? Multumesc

GRAL MEDICAL - 2019-02-28 10:43:38 | » Adauga raspuns Mama dvs poate urma tratamentul de radioterapie in cadrul Spitalului Oncofort Bucuresti. In ceea ce priveste internarea, aceasta se va discuta cu medicul curant. Pnetru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
LUCA Daniela - 2018-11-28 18:30:34 | » Adauga raspuns
Buna ziua, As dori sa va intreb daca initial pot veni in calitate de apartinator pentru o consultatie la medicul oncolog/radioterapeut. Precizez ca tatal meu se afla in Suceava si a fost diagnosticat cu ADKP si as dori sa vin intai eu cu toate investigatiile urmand ca apoi sa il aduc pe el. Multumesc!

GRAL MEDICAL - 2018-12-03 11:49:14 | » Adauga raspuns Da, puteti veni dvs in calitate de apartinator. Trebuie sa aveti tot istoricul medical al pacientului in momentul in care va prezentati la consultatie. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
Lavinia gherghe - 2017-12-30 19:10:45 | » Adauga raspuns
As dori o programare urgenta la Gral Medical si pot obtine o trimitere de la Casa OPSNAJ, pentru Oncologie, cum se procedeaza?

GRAL MEDICAL - 2018-01-11 15:11:57 | » Adauga raspuns  Pentru a va putea efectua o programare va rugam sa ne contactati la 021-323.00.00. Multa sanatate!
Marcel - 2017-11-14 10:17:08 | » Adauga raspuns
Buna ziua, am dori sa facem un consult oncologic in vederea efectuarii de radioterapie. Diagnosticul dat de catre Inst. Fundeni este limfom malign Non Hodghin cutanat tip zona marginala. Avem un bilet de trimitere simplu de la Fundeni. Acesta cred ca nu este decontat de catre casa de asigurari. Am dori sa stim cat costa consultul la un medic si cat este timpul de asteptare pentru radioterapie. Va multumim!

GRAL MEDICAL - 2017-11-16 10:44:01 | » Adauga raspuns Prima consultatie la un medic radioterapeut este gratuita, in cadrul consultatiei veti primi toate detaliile legate de tratamentrul de radioterapie. Pentru efectuarea unei programari si pentru alte informatii va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Multa sanatate!
Ursu ioana - 2017-07-30 17:51:30 | » Adauga raspuns
Va rog sa imi specificati daca aveti contract cu casa de sanatate OPSNAJ pentru servicii de oncologie si daca da, pentru ce anume? Eu ma refer la tratarea si chirurgia cancerului pulmonar? Va multumesc, Ioana Ursu.

GRAL MEDICAL - 2017-08-02 15:28:49 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca va puteti prezenta cu bilet de trimitere prin OPSNAJ pentru consultatie la medicul oncolog din cadrul clinicii noastre, pentru efectuarea unei programari va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
Ionut Oprea - 2016-07-14 22:39:05 | » Adauga raspuns
Buna ziua, Aveti contract cu OPSNAJ? Multumesc!

GRAL MEDICAL - 2016-07-18 14:33:10 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca avem contract cu OPSNAJ pentru anumite servicii medicale.  Va rugam sa ne specificati ce servicii medicale doriti sa efectuati prin OPSNAJ. Pentru detalii ne puteti suna la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta (suport online). Sanatate multa!
Gina - 2016-06-24 17:00:48 | » Adauga raspuns
Buna ziua Daca as dori sa schimb oncologul si sa vin la dumneavostra dupa ce am facut 4 sedinte de chimioterapie se poate?

GRAL MEDICAL - 2016-06-28 16:10:24 | » Adauga raspuns Va recomandam sa solicitati o programare la medicul oncolog si sa veniti cu tot istoricul medical. Veti primi toate informatiile necesare constinuarii tratamentului. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
Iorga Anca - 2016-05-04 19:22:03 | » Adauga raspuns
Buna ziua, sunt din Braila,  sora mea in data de 18 Aprilie a fost diagnosticata cu cancer de san - stadiul 3, i s-a spus la Braila in urma RMN-ului.  Apoi a venit la Bucuresti - si i s-a recoltat pentru biopsie la IOB - iar rezultatul il primeste pe 16 mai, intrebarea mea este ca si costuri : chimioterapia si radioterapia eventual operatia sector sau masectomie cat ar fi? Sau daca se poate face la dumneavoastra in clinica eventual radioterapia, si daca se poate face cu bilet de trimitere. Sau merge cu bilet de trimitere tot tratamentul, sau partial. Multumesc anticipat. Sunt speriata ca nu prea stim ce sa facem cum sa facem, sa fie bine .

GRAL MEDICAL - 2016-05-05 16:17:52 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca avem contract de decontare cu Casa de Asigurari pentru tratamentul cu chimioterapie, radioterapie si chirurgie oncologica. Pentru a va putea oferi mai multe informatii va reocmandam sa veniti cu intrg istoricul medical al pacientei la medicul oncolog. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Sanatate multa!
AURELIA PADURARU - 2016-04-22 15:13:17 | » Adauga raspuns
As dori sa stiu daca pot face operatie de limfodisectie axilara la dumneavoastra si daca da,cat costa.

GRAL MEDICAL - 2016-04-25 16:05:00 | » Adauga raspuns Pentru a va putea oferi toate informatiile necesare va rugam sa ne contactati la 021-323.00.00 pentru a stabili o programare la chirurgie generala. Sanatate multa!
Dimitriu Rozica - 2016-04-03 09:40:05 | » Adauga raspuns
Va rog, am nevoie de chimioterapie si radioterapie. Sunt asigurata la Alianz Tiriac. Aveti colaborare cu ei? Va multumesc.

GRAL MEDICAL - 2016-04-04 10:12:13 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca exista un contract de colaborare cu Allianz Tiriac. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la asigurator pentru a va efectua programarea. Sanatate multa!
aura - 2016-04-01 23:51:31 | » Adauga raspuns
Buna seara ! Unchiul meu a fost diagnosticat cu pancreatita metastaza as dori sa stiu daca mai are o sansa la clinica dumneavoastra? Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2016-04-04 10:10:33 | » Adauga raspuns Va asiguram ca echipa noastra medicala depune toate eforturile pentru ca pacientii sa fie tratati cat mai bine si cu rezultate benefice. Va recomandam un consult oncologic in cadrul caruia sa veniti cu istoricul medical pentru a primit mai multe detalii cu privire la tratament. Sanatate multa!
Scrociob Dumitru - 2016-01-01 15:26:31 | » Adauga raspuns
Am discopatie lombara si spondiloza cervicala si as dori sa stiu daca pot beneficia de un tratament neinvaziv, care sa fie decontat si de Casa Nationala, partial sau total, pentru ca eu sunt pensionar si am platit la Casa de Asigurari peste 40 de ani. Sau poate ma indrumati spre un alt spital care lucreaza cu casa. Cu stima si deosebit respect. La muti ani!

GRAL MEDICAL - 2016-01-04 15:17:58 | » Adauga raspuns  Va recomandam un consult la un medic specialist care sa va prescrie un tratament adecvat afectiunii dumneavoastra. Pentru programare si alte detalii va rugam sa ne contactati la 021-323 00 00. Va asteptam!
flavia - 2015-11-25 15:49:08 | » Adauga raspuns
Buna ziua, Tatal meu, 65 de ani a fost operat pe 20.10.2015. de cancer cap pancreas. Ne-a fost recomandata chimioterapia si radioterapia la Fundeni. As vrea sa stiu daca se poate face si la dvs. cu decontarea de catre Casa de Asigurari de Sanatate. Va multumesc

GRAL MEDICAL - 2015-12-03 09:28:07 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca puteti efectua tratament in cadrul Spitalului OncoFort prin decontare cu Casa de Asigurari. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Manole Maricel - 2015-11-12 20:52:59 | » Adauga raspuns
Luni 09.11.2015 am fost consultat de dl dr. Dragos Mitulescu, (parotida dreapta operata -buletin histopatologic carcinom gr.III) care mi-a recomandat - RMN cap - gat si CT torace stomac. Am facut aceste investigatii si luni 16.11.15 ora16.00 sunt programat din nou la consultatii la dl.dr Dragos Mitulescu. In mod sigur imi va recomanda proceduri specifice(radioterapie sau si chimioterapie) care stiu ca sunt decontate de casa. Ce model de trimitere imi trebuie dela medicul de familie, eu fiind pensionar (poate imi trimiteti un model) multa sanatate.!

GRAL MEDICAL - 2015-11-13 13:33:50 | » Adauga raspuns Acest bilet de timitere difera in functie de tratamentul pe care vi-l recomanda dr Mitulescu in cadrul consultului. Colegele din receptie va vor oferi toate informatiile dupa ce are loc consultul. Sanatate multa!
varariu dumitru - 2015-07-23 16:41:31 | » Adauga raspuns
Am fost de curand diagnosticat la institutul oncologic IASI cu diagnosticul carcinom celule mici plamin stang. Am urmat toate procedurile de diagnosticare CT+CD analiza urina singe EKG in fine BIOPSIE. Deoarece cancerul este foarte aproape de trahee mi s-a spus ca este inoperabil. Eu acum trebuie sa iau urgent o decizie chimioterapie sau radioterapia. Recomandandu-mi un prieten spitalul dumneavoastra. Am 60 de ani locuiesc in Cimpulung Moldovenesc si va trebui ca internarea sa fie cred citeva zile. Eu voi veni de la medicul de familie cu trimitere si voi face si programare in luna august CAS deconteaza radioterapia? Cu respect! O zi buna!

GRAL MEDICAL - 2015-07-24 10:54:46 | » Adauga raspuns Va confirmam faptul ca radioterapia este gratuita in contract cu Casa de Asigurari. Este necesar sa solicitati o programare la medic oncolog in cadrul caruia sa se stabileasca tipul de tratament ce se recomanda. Pentru programare va rugam sa sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Zaharia Doina - 2015-05-17 12:25:36 | » Adauga raspuns
Buna ziua! Am fost operata de carcinom invaziv ductal I si mi-a fost recomandat pe langa chimioterapie si radioterapie. Sunt asigurata la Casa OPSNAJ, pot beneficia de radioterapie gratuit ? Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2015-05-19 11:34:13 | » Adauga raspuns Da, va confirmam faptul ca puteti efectua tratamentul de radioterapie si chimioterapie daca sunteti asigurata la CASA OPSNAJ. Pentru detalii si programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
Constanta - 2014-10-07 19:31:06 | » Adauga raspuns
Buna seara! Am fost diagnosticata cu cancer pancreatic si as dori sa vin la dvs. pt. consult si tratament, mi s-a spus de la Fundeni ca trebuie sa fac citostatice, dar as vrea sa stiu daca la dvs. se poate si daca se deconteaza procedurile. Astept raspunsul dvs. cat mai curand posibil. Multumesc,

GRAL MEDICAL - 2014-10-08 09:15:12 | » Adauga raspuns  Va confirmam faptul ca avem contract cu CASMB pentru tratamentul cu citostatice. Pentru mai multe detalii si programare la Oncologie medicala va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00. Va asteptam!
mariana - 2014-10-01 14:55:10 | » Adauga raspuns
Am fost diagnosticata cu cancer la san si am inteles ca trebuie sa fac si radioterapie.Imi este teama sa merg la stat si as dori sa stiu ce trebuie sa fac ca sa vin la un consult de specialitate? Va multumesc!

Spitalul OncoFort - 2014-10-01 15:38:23 | » Adauga raspuns Buna ziua! Asa cum scrie si-n materialul de prezentare puteti beneficia de o consultatie gratuita de radioterapie. Puteti face programre direct de pe site, pe suport online sau pe siteul www.oncofort.ro Va asteptam!
Marilena Belciug - 2014-09-01 12:42:57 | » Adauga raspuns
Bun gasit. As dori si eu o informatie. Am o prietena de 47 de ani care s-a operat pe 3 aprilie de cancer uterin, dupa un an de citostatice. Este din mediul rural. Fata ei d e18 ani a fost cea care a aflat ca organismul a fost asaltat de metastaze. Mama ei inca nu stie ca a fost deschisa si inchisa imediat. Stie ca e bine...nicidecum ca e in faza terminala Intrebarea mea este: Ce costuri presupun s avina la dumneavoastra la Clinica si sa mai faca eventual niste citostatice pentru a mai prelungi putin viata? Ce ar trebui s afaca? Cand ia calmante Tramadol parca, ii este mult ai bine. Multumesc anticipat pentru raspuns!

GRAL MEDICAL - 2014-09-01 15:07:12 | » Adauga raspuns  Va recomandam un consult la un medic oncolog pentru stabilirea conduitei medicale. Pentru programare va rugam sa ne sunati la 021-323.00.00 sau direct click pe Dondo din dreapta ( suport online ). Va asteptam!
ADAUGA UN COMENTARIU


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici