Spitalul OncoFort este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 90 de paturi si este format din: sectia de chirurgie (camera implantabila - port-a-cath), sectia de radioterapie, sectia de chimioterapie, sectia de dializa si Fortlit (centru de litotritie) in regim de spitalizare de zi. Spitalul OncoFort este sustinut de un centru modern de imagistica medicala, un centru de diagnostic rapid si un laborator propriu de anatomie patologica.

Spitalul OncoFort ofera servicii moderne de: second opinion, diagnostic preventiv oncologic, chimioterapie, radioterapie, chirurgie si tumor board international. Echipa medicala de specialisti din cadrul Spitalului OncoFort este sustinuta de echipa internationala de medici de la Viena, formand astfel o echipa de "Tumor board international" unica in Romania.

 

Camera implantabila - port-a-cath

 

Este recomandata tuturor pacientilor care au nevoie de tratament chimioterapeutic. Acest dispozitiv faciliteaza administrarea tratamentului cu citostatice si recoltarea probelor de sange. Principalul beneficiu pentru pacient este mentinerea venelor intr-o stare cat mai buna prin eliminarea intepaturilor repetate si toxice.

 

Montarea camerei implantabile se recomanda inainte de inceperea tratamentului.

 

In Spitalul OncoFort procedura de implantare este facuta de personal calificat si experimentat. Se pozitioneaza subcutanat in zona subclaviculara printr-o interventie chirurgicala minora si rapida, sub anestezie locala. Pacientul poate pleca acasa chiar in aceeasi zi. Vezi aici beneficiile camerei implantabile.

 

Pentru mai multe informatii si programari va rugam sa sunati la 021 323 0000

Citeste mai mult Restrange

Program:

Luni - Vineri: 07:30 - 20:30

Sambata: 08:00 - 14:00

Specialități Medicale

Responsive image

anestezie si terapie intensiva

Responsive image

chirurgie generala

Responsive image

ortopedie si traumatologie

Responsive image

specialitati paraclinice

Articole Medicale

Articole si sfaturi medicale

Gral Medical
07-07-2021 Gral Medical a atins o cifra de afaceri de 25 milioane Euro la 6 luni in 2021

Bugetul de investitii al Gral Medical pentru anul 2021 se ridica la aproximativ 7 milioane de Euro, buget ce este orientat cu predilectie catre 2 spitale oncologice si deschiderea de laboratoare sau centre regionale de recoltare in judete unde compania nu activeaza.

reguli-servicii-GRALMEDICAL
16-10-2020 Acces in siguranta la serviciile GRAL Medical

In contextul epidemiologic actual legat de infectia cu virusul SARS–CoV-2, in cadrul centrelor GRAL Medical s-au implementat masuri suplimentare de protectie deoarece siguranta dumneavoastra si a personalului medical este prima noastra preocupare.

Tratament hernie inghinala Gral
15-10-2019 Tratamentul herniei inghinale

Chiar daca nu pare sa reprezinte neaparat o urgenta, hernia inghinala provoaca neplaceri si nu trebuie ignorata. Hernia inghinala apare atunci cand o bucata de tesut gras sau o parte din intestin sau vezica patrunde in canalul inghinal, printr-un orificiu format in peretele abdominal.