Chat Gral Medical
Newsletter Gral Medical
X
Gral Medical
Inscrie-te si descopera avantajele
de a fi membru Gral Medical!
 
Nume
Prenume
Adresa de email

Specializare medicala selectata

Denumire serviciu
Medic
Pret(lei)

-

Denumire serviciu
Pret(lei)

Suport online

Doresti sa intri in legatura cu
un operator Gral Medical?

DA
NU

Rezultate online

Istoric medical Card Favor Date personale


*GRAL(*4725) / 021-323.00.00


      

Diagnostic medical

Cardul de sanatate Favor

Orar medici, tarife si programari

Afiseaza slider

O noua campanie nationala initiata de Gral Medical pentru sanatatea tiroidei

De multe ori oboseala cronica, somnolenta, starile depresive, modificari ale ciclului menstrual, nervozitatea, insomnia, cresterea ritmului cardiac indica afectarea functiei tiroidiene. Un control poate sa ne scape de acest calvar.

Afectiunile tiroidiene aduc dezechilibre in tot organismul. Pacienti din ce in ce mai tineri se confrunta cu o multitudine de simptome avand drept cauza alterarea functiei tiroidiene. Statisticile arata o crestere a incidentei cancerului tiroidian in cazul gusilor nodulare.  Gral Medical a initiat campania nationala “Tine sub CONTROL afectiunile tiroidiene” pentru a constientiza importanta preventiei in combaterea afectiunilor si eliminarea simptomelor care ne afecteaza viata.

Informatii utile legate de tiroida

Tiroida este o glanda endocrina, situata in partea anterioara a gatului. Are o pozitie ce permite medicului investigarea clinica (prin inspectie si palpare), la o prima intalnire cu pacientul. Este alcatuita din doi lobi legati intre ei printr-un istm. Tiroida este sediul sintezei unor hormoni esentiali pentru cresterea, dezvoltarea si functionarea normala a organismului. Acesti hormoni sunt sunt tiroxina (T4), considerat un prohormon si triiodotironina (T3), care este hormonul activ. Biosinteza lor se realizeaza la nivelul unor structuri numite foliculi tiroidieni, fiind guvernata de un mecanism complex de reglare, in care un rol important il are hormonul hipofizar tireotrop (TSH). Printre foliculii tiroidieni exista un alt tip de celule numite celule parafoliculare “C”, care produc calcitonina, un hormon implicat in metabolismul calciului.

O serie de procese fiziologice importante depind in buna lor desfasurare de o concentratie normala a hormonilor tiroidieni: dezvoltarea creierului, cresterea organismului, maturarea osoasa, productia de caldura, contractilitatea muschiului cardiac, activitatea neuro-musculara, productia celulelor sanguine, activitatea gastro-intestinala, metabolismul lipidic si al hidratilor de carbon. Orice modificare a functiei tiroidei atrage dupa sine dezechilibre in productia hormonala hipotiroidie (scadere) sau hipertiroidie (crestere) si va afecta intreg organismul, prin aparitia unor multitudini de simptome. De multe ori, pacientul trece pe la medicul cardiolog, psihiatru, gastroenterolog, pana cand, in sfarsit, ajunge unde trebuie la medicul endocrinolog. Aici se constata ca intreg cortegiul de suferinte are drept cauza alterarea functiei tiroidiene.

In patologia tiroidiana o atentie speciala trebuie indreptata asupra nodulilor tiroidieni, care trebuie monitorizati clinic si ecografic investigati prin punctie - biopsie, sau tratati chirurgical in functie de evolutie.

Detalii campanie

Gral Medical sustine pacientii care doresc un control anual, prin desfasurarea campaniei nationale “Tine sub CONTROL afectiunile tiroidiene”  in perioada 10.10.2016 – 30.10.2016. Fiecare pacient poate beneficia promotional la doar 50 lei de un pachet dedicat de analize medicale  (reducere de 60%), suplimentar se ofere o reducere de 25% la ECOGRAFIA de tiroida. Campania se desfasoara in 7 orase (Bucuresti, Ploiesti, Focsani, Sibiu, Pitesti, Valcea, Craiova).

Deoarece oferta este valabila pe o perioada limitata de timp, iar numarul cererilor pot depasi orarul medicilor, orice programare efectuata pe perioada campaniei va fi onorata si dupa terminarea ei, programarile vor fi facute in ordine cronologica.

Pentru detalii si programari puteti suna la *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau completati formularul de mai jos.


« Inapoi

Vizualizari: 11618
Comentarii: 8

Formular de contact
Comentarii

Comentarii Gral Medical
paraschiva - 2017-07-12 10:08:33 | » Adauga raspuns
Buna ziua! As dori sa stiu ce perioada are pachetul de analize pentru glanda tiroida cel cu 50 lei! Va multumesc!

GRAL MEDICAL - 2017-07-17 13:26:51 | » Adauga raspuns Pachetul de analize pentru tiroida la pretul de 50 de lei a fost activ in perioada 10.10.201-30.10.2016. Pentru alte informatii ne puteti contacta la 021-323.00.00. Va asteptam!
Andreea - 2017-02-06 16:31:11 | » Adauga raspuns
Buna ziua pt a vedea rezultatele analizelor imi cere un nr de activare... De unde pot face rost de acest numar? Multumesc

GRAL MEDICAL - 2017-02-07 16:52:45 | » Adauga raspuns Codul de activare se poate obtine din orice receptie GRAL Medical. O zi buna!
Marina - 2016-10-20 07:34:04 | » Adauga raspuns
As dori sa stiu de ce nu mai putem face analize gratuite daca avem trimitere de la medicul de familie, asa cum se faceau pana acum ceva timp, ziceti ca aveti contract cu casa, care este situatia de ce ati restrictionat accesul ns. la analize? Marina

GRAL MEDICAL - 2016-10-20 15:35:36 | » Adauga raspuns Accesul la analize nu este restrictionat, acestea efectuandu-se pe baza biletului de trimitere in limita fondului disponibil pentru luna in curs. Analizele din cadrul acestei campanii sunt independente de biletul de trimitere. Pentru detalii ne puteti suna la 021-323.00.00. Sanatate multa!
Costescu Sofia - 2016-10-12 11:46:01 | » Adauga raspuns
Cred ca un asemenea program - campanie privitor la problemele de sanatate ce au legatura cu tiroida, este oportun si preventiv. Preventia este extrem de importanta; este posibil sa ai stari de obodeala, iritare, insomni si nici sa nu banuiesti ca vin de la tiroida.

GRAL MEDICAL - 2016-10-12 13:43:23 | » Adauga raspuns Intr-adevar aceste simptome sunt diverse si afecteaza viata tuturor. Va asteptam in campanie!
ADAUGA UN RASPUNS


Copiati codul din imaginea de mai jos:


  Test RT PCR Covid 19 rezultat rapid

Ti-ai planificat vacanta si ai nevoie de un rezultat al unui test RT-PCR Covid-19? Vrei sa pleci la ski in Austria, Bulgaria, Ucraina sau la plaja in Maldive sau Dubai? Iti oferim rezultatul testului bilingv in romana-engleza sau engleza-germana pentru ca tu sa te bucuri de vacanta. Programeaza-te in centrele GRAL Medical la testare RT-PCR Covid-19 pentru o vacanta fara griji!

Detalii complete aici.  

Parerea ta conteaza
Serviciile Gral Medical pot fi imbunatatite cu ajutorul dumneavoastra.
 
Chestionar spitalizare
de zi / lunga durata >>aici
Chestionar ambulatoriu
>>aici